Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL SOL PRINCIPE

Descriere

Sol Principe oferă piscine în aer liber, în stil lagună, grădini cu vegetație tropicală și piscină interioară, încălzită. Hotelul se află pe plaja Playamar din Torremolinos. Oaspeții beneficiază de acces direct la plajă. Camerele de la Sol Principe pun la dispoziție balcon cu vedere la piscină sau mare. Fiecare cameră are decor simplu, în culori luminoase. Toate camerele oferă mini-frigider și aer condiționat sezonier. Seif este disponibil la un cost suplimentar. Restaurantul tip bufet al hotelului are terasă și vedere la mare. În sezonul estival, oaspeții beneficiază de restaurant tip bufet în zona de piscină. Proprietatea oferă snack bar lângă piscină și cafe-bar elegant, cu ring de dans. Copiii beneficiază de zonă de joacă și piscină. Sol Principe pune la dispoziție cluburi pentru copii în timpul verii și program de divertisment, cum ar fi sporturi, jocuri și spectacole live. Facilitățile oferite de proprietate includ parcare cu plată.
Facilitati hotel:

Sol Principe se intinde pe o suprafata de 15,000 m2, fiind un hotel tematic The Flinstones si avand numeroase posibilitati de divertisment si animatie, atat pentru adulti cat si pentru copii. Dispune de Sali de conferinte modern echipate, un restaurant principal in regim bufet suedez, 3 baruri, internet wifi contra cost, parcare privata, spa si salon de infrumusetare. De asemenea piscina exterioara se intinde pe o suprafata de 1,500 m2. Copii au doua piscine exterioare cu jocuri de apa Flinstones, iar hotelul dispune si de piscine interioara incalzita.

Facilitati camere:

Hotelul pune la dispozitia turistilor camera duble standard(cu o suprafata de 20 m2) sau family(cu o suprafata de 40m2). Acestea dispun de balcon, grup sanitar propriu cu uscator de par, tv satelit, telefon, mini frigider, seif si internet wifi contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie