Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CARE ESTE OFERTA ADRIANA TOURISTIK COMPANY ? 

                                                      • BILETE DE AVION • TURISM • TRANSPORT INTERNATIONAL DE PERSOANE • TRANSPORT DE MUNCITORI IN REGIM DE                                                          CONVENTIE • TRANSPORT INTERNATIONAL DE MARFA • INCHIRIERE UTILAJE • TEHNOLOGIE MODERNA - TIME and COST EFFECTIVE • LOGISTICA SI KNOW-HOW
    

    Agentia noastra promoveaza servicii de calitate care sa raspunda necesitatilor si exigentelor clientilor nostri. Orientarea permanenta spre client, calitatea si promptitudinea ne diferentiaza.

 

CARE ESTE OFERTA NOASTRA?

 

·         BILETE DE AVION, TURISM, TRANSPORT INTERNATIONAL DE PERSOANE, DE MUNCITORI IN REGIM DE CONVENTIE, INTERNATIONAL DE MARFA, INCHIRIERE UTILAJE.

 

·         Tehnologie moderna care optimizeaza toate procesele  - TIME and COST EFFECTIVE.

·         Logistica si know-how.

 

Societatea noastra este structurata in 6 departamente:

 

·         Departamentul de Ticketing – rezervari/emiteri de bilete de avion pentru toate marile companii aeriene de linie si low-cost. SUNTEM AGENTIE ACREDITATA IATA!

 

·         Departamentul de Transport Muncitori – transportul muncitorilor angajati, in regim de conventie, cu autocarele si microbuzele din propriul parc auto.

 

·         Departamentul Turism – rezervari sejururi interne ( litoral  Marea Neagra, statiuni  balneo-oferte

 

cu/fara tratament- welness/spa, statiuni montane, Delta Dunarii) si sejururi externe (Europa, Asia, Africa, America de Sud/Nord, Caraibe, Oceanul Indian, oferte exotice, excursii tematice, luna de miere etc). Oferim

 

sejururi pentru angajatii companiilor la tarifele speciale, acceptam si plata prin decontare directa, tichete de vacanta sau plata in rate.

 

·         Departamentul Transport Intern si International de persoane- transporturi cu autocare/microbuze pentru grupuri organizate in tara si strainatate.

 

·         Departamentul Transport Intern si International de Marfa- Va oferim acces la o gama variata de mijloace de transport rutier marfa - cu diferite tipuri de carosari.

 

·         Departamentul Inchirieri Utilaje constructie drumuri cu deserventi.

 

Consultantii nostri din departamentele specializate va stau la dispozitie cu oferte personalizate, special intocmite pentru nevoile specifice, particulare ale fiecarui client sau companie.

 

Oferta pentru companii este urmatoarea:

 

·         Rezervari la hoteluri in tara si strainatate.

·         Bilete de avion pentru toate marile companii aeriene

 

·         Transfer la / de la aeroport – punem la dispozitia clientilor nostri cele mai moderne mijloace de transport, pentru a calatori la cele mai inalte standarde de confort si siguranta

 

·         Polite de asigurare pentru calatoriile in straintate

·         Excursii in tara si strainatate

·         Curierat rapid pentru documente si transport marfa.

 

Va stam la dispozitie pentru orice lamuriri suplimentare, va multumim si asteptam sa devenim parteneri cat mai curand,

 

Cu deosebita consideratie,

 

ECHIPA ADRIANA TOURISTIK COMPANY:  TEL. 0257211525 ; 0752099316/317