Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIRIUS BEACH

   Sf Constantin Si Elena

Descriere

Hotelul Sirius Beach este situat in statiunea Constantin si Elena, la o distanta de 200 m pe plaja. Centrul Varnei este la 5 km de hotel.
Localizare

Hotelul Sirius Beach este situat in statiunea Constantin si Elena, la o distanta de 200 m pe plaja. Centrul Varnei este la 5 km de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai facilitati precum: restaurantul principal, restaurant a-la-carte, lobby bar, snack bar, terasa, bar la piscina, masaj, salon de infrumusetare, sala de conferinte, piscina exterioara, piscina interioara, facilitati pentru copii, masaj, sauna, fitness, masaj, tenis de masa, darts, biliard, shuttle bus la plaja, centru Spa.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt prevazute cu urmatoarele facilitati: telefon, TV, seif, balcon, aer conditionat, baie proprie, frigider, uscator de par.

Sport si divertisment

Pentru odihna deplina si distractia oaspetilor sai, hotelul ofera piscina exterioara, piscina interioara, fitness, tenis de masa, biliard, darts.

Drinks & Food

Pentru servirea mesei, hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai restaurantul unde se pot servi preparate locale si internationale.

Facilitati copii

Copii beneficiaza de loc de joaca special amenajat, piscina, patut la cerere, animatie pentru copii.

Spa & Wellness

In cadrul hotelului, turistii beneficiaza un centru spa, complet echipat, unde turistii se pot relaxa.

Website

http://siriusbeach.com/uk/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.