Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VALAMAR CLUB DUBROVNIK

Descriere

Hotelul este unul dintre putinele hoteluri din Dubrovnik, ideale pentru familii, o alegere potrivita pentru distractii si activitati sportive, localizat langa o incantatoare plaja. Datorita pozitiei pe peninsula Babin Kuk, hotelul Valamar Club este inconjurat pe 3 laturi de mare si de plaje frumoase cu pietricele si stanci, care includ faimoasa Copacabana. Inotatorii experimentati pot inota pana la insula Daksa din apropiere.
Localizare

Hotelul este localizat in peninsula luxurianta Babin Kuk, la o distanta de 150 m fata de mare si la 6 km fata de centrul orasului Dubrovnik.

Facilitati hotel

Hotelul creaza oaspetilor sai un cadru propice relaxarii si divertismentului, punand la dispozitia acestora numeroase facilitate precum: restaurant, bar, snack bar la piscina, terasa pe plaja, sezlonguri si umbrele la piscina si pe malul marii (contra cost), piscina pentru copii si in aer liber, program artistic pentru adulti si copii, spatiu de joaca pentru copii, centru wellness langa hotel, teren de tenis, teren de sport, baschet, minigolf, parcare gratuita,ciclism, bowling, scufundari, Wifi gratuit, facilitate pentru copii, seri de divertisment, programe variate recreative si sportive, servicii de spalatorie-calcatorie, seif, casa de schimb valutar.

Facilitati camere

Turistii se pot caza in camera standard spatioase si confortabile, frumos decorate. Toate camerele beneficiaza de urmatoarele facilitati: balcon sau terasa spatioasa, aer conditionat, TV LCD prin satelit, telefon, baie proprie, uscator de par, Wifi gratuit.

Sport si divertisment

Pentru a se relaxa si distra in cadrul hotelului, turistii au la dispozitie urmatoarele facilitati: piscine in aer liber, program artistic, seri de divertisment, teren de tenis, teren de sport, baschet, minigolf, ciclism, bowling, scufundari, seri de divertisment, programe variate recreative.

Drinks & Food

Restaurantul hotelului are bucatarie deschisa, iar regimul all-inclusive contine mic dejun bogat tip bufet, brunch, precum si pranz si cina insotite de bauturi locale. Oferta pentru copiii cu varsta sub 16 ani include bauturi racoritoare, preparate usoare pentru pranz si inghetata. De asemenea, turistii se pot relaxa si servi bauturi racoritoare in snack barul de la piscina sip e terasa cu vedere spre mare.

Facilitati copii

Copii petrec o vacanta minunata, avand la dispozitie numeroase facilitati: programe de animatie si educative, spatiu de joaca, jocuri video, teren de sport pentru copii, mini disco, mini club , mini cinema, meniuri adecvate in restaurant.

SPA & Welness

Turistii se pot relaxa, uitand de grijile si stresul cotidian, in cadrul centrului spa din apropierea hotelului, unde se pot rasfata cu numeroase tratamente.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.