Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SPLENDID HOTEL DUBROVNIK

Descriere

Amplasat intr-o gradina mediteraneana pitoreasca, care coboara spre o plaja privata, hotelul Splendid este situat in golful Lapad. Magazinele, restaurantele si cafenelele de pe promenada golfului Lapad se afla la cativa pasi de hotel. Hotelul reprezinta locatia perfecta pentru cuplurile care doresc sa evadeze din rutina de zi cu zi si sa petreaca o vacanta relaxanta si romantica.
Localizare

Hotelul Splendid este situat in golful Lapad la o distanta de 70 m fata de plaja. Magazinele, restaurantele si cafenelele de pe promenada golfului Lapad se afla la cativa pasi de hotel. Aeroportul international Dubrovnik este situat la mai putin de 25 km.

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai facilitati precum: teren de tenis, parcare gratuita, Wifi gratuit, servicii de spalatorie-calcatorie, inchiriere masini, facilitati pentru practicarea sporturilor nautice, restaurant cu meniuri variate, programe de divertisment, magazine cu suveniruri, gradina, receptie 24h, schimb valutar, inchiriere biciclete.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt frumos amenajate, avand balcon spatios, cele mai multe dintre ele avand vedere frumoasa la mare, in timp ce altele au vedere la parc. Toate camerele sunt prevazute cu urmatoarele facilitate: aer conditionat, telefon, Tv prin satelit, mini bar, baie dotata cu cabina de dus si uscator de par.

Sport si divertisment

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai facilitate prin intermediul carora acestia isi pot petrece timpul liber: teren de tenis, programe de divertisment, magazine cu suveniruri, sporturi nautice, ciclism.

Drinks & Food

Turistii pot lua cina in aer liber la restaurantul elegant al hotelului, care are o terasa cu vedere la golful Lapad. Sunt servite preparate din bucataria traditionala dalmata si cocktail-uri diferite. Micul dejun si cina sunt servite tip bufet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.