Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BENILUX PARK

Descriere

7.9 – Booking.com Hotelul Benilux Park, este un hotel de 3 stele, situat in centrul orasului Benidorm, Costa Blanca.
Localizare

Hotelul Benilux Park beneficiaza de o locatie centrala in orasul Benidorm iar distanta fata de plaja Poniente este de 400 de metri, iar pana la aeroportul din Alicante, distanta este de aproximativ 29km.

Facilitati Hotel

Hotelul beneficiaza de urmatoarele facilitati: receptie 24/24, wi-fi, restaurant, sala fitness, coffe bar, drink vending machine, piscina exterioara, serviciu inchiriere masini, lift, loc special pentru fumatori, loc special amenajat pentru copii.

Facilitati camere

Toate camerele au balcon, de asemenea ca si tipuri de camere, exista cele de tip twin, iar camerele pot fi cu vedere la piscina sau gradina.
Facilitatile camerelor sunt: baie, telefon, balcon, tv cu ecran plat prin satelit, seif, aer conditionat, birou, wake-up service.

Sport si Divertisment

Hotelul pune la dispozitie turistilor o piscina cu sezlonguri si umbrele,o sala de fitness unde se pot antrena, de asemenea pentru copii exista un loc special amenajat, cu leagane si topogane.

Drinks and Food

Hotelul are un restaurant de tip buffet cu mancare specifica zonei dar si mancare internationala, de asemenea de la coffe bar se pot servi snacks-uri, si diferite mancaruri dietetice la cerere.

CONDITII ASIGURARE!
Asigurarea Cocktail Travel Protection fara fransiza – pentru cazurile de storno, valoarea maxima despagubita este de 25.000 Ron / rezervare
EXCEPTIE!: pentru anulare inainte de plecare din motive de imbolnavire sau carantina cauzata de o epidemie sau pandemie (ex: Covid19) - se aplica fransiza 30%
Riscurile acoperite si sumele maxim despagubite le regasiti in Insurance Product Information Document care poate fi descarcat AICI
CONDITII ASIGURARE!

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale
Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/
Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.
Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.