Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Vibre

Descriere

Situat in Cluj-Napoca, la 1,6 km de Palatul Banffy, Hotelul Vibre pune la dispozitie cazare cu un centru de fitness, parcare privata, o gradina si o terasa. Proprietatea are restaurant, bar, sauna si cada cu hidromasaj. Oaspetii au la dispozitie receptie cu program non-stop, serviciu de transfer de la/la aeroport, room service si Wi-Fi gratuit in intreaga proprietate.

Toate camerele hotelului sunt prevazute cu aer conditionat, zona de relaxare, TV cu ecran plat si canale prin satelit, seif si baie privata, dotata cu bideu, articole de toaleta gratuite si uscator de par. Toate camerele Hotelului Vibre sunt prevazute cu lenjerie de pat si prosoape.

Oaspetii au la dispozitie optiuni de mic dejun american, tip bufet sau a la carte.

Printre punctele de atractie din apropierea unitatii de cazare se numara Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Palatul de Justitie si Catedrala Adormirea Maicii Domnului. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Avram Iancu din Cluj, situat la 6 km de Hotelul Vibre.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.