Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Jasmine

Descriere

Pensiunea Casa Jasmine se afla la 20 de minute de mers pe jos sau 5 minute cu maina de centrul vechi al orasului Brasov. Aceasta are camere elegante, cu balcon si acces gratuit la internet prin cablu.
Camerele ofera vedere la gradinile hotelului i la pomii fructiferi. Toate sunt dotate cu aer condiionat, minibar i televizor.
Restaurantul serveste mancaruri delicioase locale si internationale, intr-o atmosfera confortabila. De asemenea, avei la dispoziie o terasa cu 20 de locuri, precum si un bar.
Pensiunea ofera room service nonstop si parcare gratuita.
Gara centrala din Braov se afla la 1 km de pensiune. Districtul financiar este la 5 minute cu masina sau 20 de minute de mers pe jos de proprietate. De asemenea, Casa Jasmine se afla la 500 de metri de Arena Olimpica de Patinaj.

Pe langa cazare si mic dejun, va oferim o diversitate de servicii suplimentare:

Organizarea de evenimente (nunti, botezuri, banchete, aniversari, etc) in 2 sali de restaurant, una cu o capacitate de 45 persoane si alta de 80 persoane
Organizarea de meeting-uri intr-o sala de conferinta de 100 persoane
Bar terasa
Room-service
Serviciul de spalatorie.
Prestari turistice (rezervari, excursii, ghid interpret, transfer, etc)
Transport de persoane
Parking gratuit







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.