Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THERMAE DE OLIMPIA

Descriere

Thermae D'Olimpia - Adults only 14+ se afla in statiunea Baile Herculane si pune la dispozitie o piscina in aer liber (sezoniera), iluminata pe timp de noapte, un snack bar pe terasa, un lounge comun, parcare, o cada cu hidromasaj si o gradina.

De asemenea, turistii mai pot beneficia de: automat (bauturi), gradina cu mese pe terasa si o zona pentru gratare, zona de luat masa in aer liber.

Accesul la internet WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

Unitatea ofera spatii de cazare ce includ bai private cu un uscator de par, prosoape, acces gratuit la internet wireless, zona de relaxare cu TV cu ecran plat si canale prin satelit, podea cu parchet, incalzire prin pardoseala, paturi cu perne hipoalergice si lenjerii de pat.

Pensiunea dispune de:
- Camera pentru 2 persoane cu pat matrimonial;
- Apartament Deluxe pentru 4 persoane cu 2 paturi matrimoniale - 2 dormitoare + living, balcoane, terasa proprie.

Pe terasa proprietatii exista un cuptor cu microunde, un prajitor de paine si un aparat de cafea.

Mesele sunt oferite prin intermediul unui serviciu de catering specializat, iar bauturile pot fi achizitionate de la proprietate.
Oaspetii au la dispozitie o piscina incalzita, iar sauna, cada cu hidromasaj si masajele sunt disponibile la cerere si la un cost suplimentar.

in zona se pot desfasura diverse activitati, printre care pescuit, ciclism si drumetii.
Orasul Drobeta-Turnu Severin se afl la 33 km de gazda, iar localitatea Valiug este situata la 50 km de proprietate.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.