Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATLANTICA OASIS

Descriere

Hotelul este situat la doar 5 km distanta de centrul orasului Limassol, la 70 de km de aeroportul Larnaca si 300 m de plaja. Prin prisma localizarii sale si a serviciilor oferite, hotelul reprezinta o locatie excelenta pentru familiile cu copii, cupluri si oameni de afaceri. Turistii beneficiaza de o vacanta placuta si relaxanta avand la dispozitie numeroase facilitati in ceea ce priveste divertismentul, gastronomía si recreerea.
Localizare

Hotelul este situat la o distanta de 5 Km fata de centrul statiunii Limassol, accesul catre plaja se realizeaza cu usurinta, aceasta aflandu-se la doar cativa pasi. In apropierea hotelului se afla numeroase centre de divertisment si cumparaturi.

Facilitati hotel

In cadrul hotelului turistii beneficiaza de numerose facilitati precum: piscina in aer liber, gradina spatioasa, piscina interioara, teren de tenis, billiard, tenis de masa, darts, scufundari, squash, sala de fitness, centru spa & wellness, facilitati pentru copii, WIFI gratuit in zonele publice, parcare publica gratuita, inchirieri auto, casa de schimb valutar, salon de infrumusetare, magazine de suveniruri, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, servicii de spalatorie si calcatorie.

Facilitati camere

Hotelul dispune de 276 de camere standard si apartamente moderne ce au un decor minimalist. Toate camerele sunt prevazute cu: aer conditionat, TV prin satelit, telefon, minibar, radio, baie dotata cu cada/cabina de dus, uscator de par si prosoape. Apartamentele prezinta in plus urmatoarele facilitati: minibar, aparat pentru cafea si ceai, fructe si vin, halate, papuci, articole pentru toaleta, CD player. Turistii se pot desfata cu vederi pitoresti spre piscina sau interiorul regiunii, oferite de majoritatea camerelor.

Sport si divertisment

In ceea ce priveste sportul si divertismentul, turistii se pot bucura de urmatoarele facilitati: piscina in aer liber, teren de tenis, billiard, tenis de masa, darts, squash, scufundari, sala de fitness, magazin, volei pe plaja si in apa, gimnastica acvatica. De asemenea, hotelul organizeaza o varietate de spectacole de divertisment, care satisfac gusturi diferite. Acestea includ spectacole de cabaret, demonstratii de arta culinara şi o data la doua saptamani, spectacole cu grupuri muzicale live.

Drinks & Food

Turistii pot servi masa in urmatoarele restaurante: restaurantul Agora serveste mancaruri variate, cum ar fi preparate vegetariene, gustari sanatoase şi specialitati traditionale, Karavi Taverna, restaurant tip bufet in aer liber unde se servesc preparate diverse. De asemena, turistii pot servi bauturi racoritoare, cafea si deserturi delicioase in Zeta Cocktail Bar, Mocha Café si barul de la piscina.

Facilitati copii

Copii se pot bucura de o vacanta placuta si recreativa alaturi de parintii lor prin intermediul urmatoarelor facilitati: teren de joaca pentru copii, piscina special amenajata, programe distractive si educative.

SPA & Welness

Turistii se pot relaxa si rasfata in cadrul hotelului prin intermediul urmatoarelor facilitati: sala de fitness, gimnastica, coafor, tratamente faciale si corporale, sauna, baie de aburi, piscina interioara.

Site Web

http://www.atlanticahotels.com/en/Hotels/Cyprus/AtlanticaOasisHotel/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.