Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

ATENTIE! PACHETUL NU INCLUDE TRANSFERUL APT-HTL-APT! Oferim, optional, transfer privat cu taxi (1-4 pers.) - disponibil in sistemul de rezervari. Fabulos 8.6 Booking.com Hotelul este foarte aproape de castelul medieval din Paphos, insa datorita gradinilor de pe malul marii, bucatariei de exceptie si serviciilor impecabile, si-a castigat renumele de una dintre cele mai indragite oaze de relaxare. Piscine, cascade, palmieri si cascade de flori creaza un decor minunat, perfect pentru o vacanta relaxanta. Kato Paphos este alegerea ideala pentru amatorii de arheologie si vizite, imbinate cu relaxare pe malul marii.
Localizare

Hotelul se afla pe malul marii, avand vedere spre portul Paphos si are o gradina tropicala care inconjoara o piscina mare. Hotelul este inconjurat de magazine, taverne si baruri. Aeroportul din Larnaca este la 135 km. Hotelul este recomandat cuplurilor si familiilor.

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele servici si facilitati: receptie 24h, depozitarea bagajelor, parcare privata, acces gratuit la internet WIFI, spalatorie, curatatorie, calcatorie, magazine, inchiriere de masini si biciclete, seifuri, lift, piscina exterioara, frizerie/coafura/cosmetica, sporturi nautice, snorkelling, squash, scufundari, hammam, biblioteca, cada fierbinte/jacuzzi, windsurfing, masaj, centru fitness, sauna, teren de tenis, teren de golf (la 3 km), restaurante, bar, snack bar.

Facilitati camere

Toate cele 218 camere au aer conditionat, baie cu cada si dus, halate si papuci, uscator de par, TV satelit, seif, telefon, radio, minibar, balcon sau terasa. Camerele Inland View au 24 mp si capacitatea maxima de 2 adulti si 1 infant. Camerele Terrace Garden View au 24 mp si au capacitatea maxima de 3 persoane. Camerele cu vedere spre mare au 28 mp si capacitatea maxima de 3 persoane. Camerele Terrace Sea View au 26 mp sunt la parterul hotelului si au capacitatea maxima de 3 persoane. Camerele Deluxe cu vedere directa spre mare au 30 mp si capacitatea maxima de 3 persoane.

Sport si divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie: piscina exterioara, sporturi nautice, snorkelling, squash, scufundari, inchiriere biciclete, biblioteca, windsrufing, centru fitness, centru Spa, teren de tenis, teren de golf in apropiere (3 km).

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun. Optional, se poate solicita supliment de demipensiuen (cina), sau supliment de pensiune completa (pranz si cina). Hotelul are un restaurant principal tip bufet, un restaurant A la carte fine-dining (deschis pentru cina, in anumite zile, cu pre-rezervare), un restaurant pe malul marii deschis pentru pranz (12:30-16:30) si cina, si 4 baruri (in hol, la piscine si pe plaja). In toate restaurantele tinuta este obligatorie la cina.

Spa & Wellness

Centrul SPA ofera hammam, cada fierbinte/jacuzzi, masaj, sauna, diverse tratamente corporale si faciale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.