Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL MONTEMAR:
Hotelul se afla in prima linie de hoteluri pe plaja Poniente, in centrul vechi al statiunii Benidorm, langa parcul Elche, intr-o zona linistita din care puteti admira golful, castelul si Insula Benidorm.

Localizare:
Hotelul se afla la aproximativ 58 km de Aeroportul Alicante si la 148 km de Aeroportul Valencia.

Plaja:
Hotelul se afla pe promenada de la malul marii, la 30 de metri de Plaja Poniente, langa golf, la 5 minute de plaja Levante, plaje intinse cu nisip fin si intrare lina in apa. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Montemar are camerele dotate cu: TV, telefon, seif, aer conditionat, baie cu dus sau cada si uscator de par, balcon, Wi-Fi gratuit.

Facilitati HOTEL MONTEMAR:
Hotelul dispune de: restaurant bufet cu SHO W cooking, cafenea-bar cu terasa direct la promenada, Wi-Fi gratuit in toate zonele publice ale hotelului, terasa pentru plaja la ultimul etaj cu o vedere superba la plaja si golf, programe de divertisment seara si muzica live, receptie 24h, rent-a-car, camera de bagaje, aer conditionat, seif (contra cost).

Web: www.hmontemar.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie