Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Kompas Hotel este situat la numai 700 de metri de plajă, într-o zonă liniștită și plină de verdeață, cu centrul comercial în apropiere. Înconjurat de grădini cu flori, hotelul oferă un cadru calm și relaxant. De asemenea, Palatul Reginei Maria din Balcic se află la 7 km distanță, iar centrul stațiunii Nisipurile de Aur este la doar 14 km distanță de hotel.

Facilități hotel

Kompas Hotel oferă o gamă variată de facilități, printre care se numără restaurant, bar, internet wireless gratuit, parcare (contra cost), servicii de transfer de la și/sau către aeroport (contra cost), recepție deschisă 24 de ore, camere pentru nefumători, aer condiționat, acces la plaja privată, terasă, grădină, piscină în aer liber, umbrele și șezlonguri gratuite la plajă, cameră de bagaje, serviciu de schimb valutar, bancomat și lift.

Facilități camere

Fiecare cameră este amenajată modern și este dotată cu aer condiționat, telefon, televizor, frigider/minibar (contra cost), seif (contra cost), acces la internet (contra cost), baie cu duș/cadă și balcon.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie