call center
VICTORIA RESORT 3* - Mamaia, Romania
VICTORIA RESORT 3* - Mamaia, Romania VICTORIA RESORT 3* - Mamaia, Romania VICTORIA RESORT 3* - Mamaia, Romania VICTORIA RESORT 3* - Mamaia, Romania VICTORIA RESORT 3* - Mamaia, Romania VICTORIA RESORT 3* - Mamaia, Romania VICTORIA RESORT 3* - Mamaia, Romania VICTORIA RESORT 3* - Mamaia, Romania VICTORIA RESORT 3* - Mamaia, Romania VICTORIA RESORT 3* - Mamaia, Romania

Detalii

Victoria Resort (Mamaia)
Profil: Dedicat in special familiilor cu copii
Situare: Hotelul este situat in zona centrala a statiunii Mamaia si se bucura de o pozitie privilegiata fata de principalele atractii turistice din zona - 5 minute de Cazino, 50 de metri de pasarela si 500 de metri de Aqua Magic.

STRUCTURA VICTORIA RESORT
CAZARE
Hotel Victoria beneficiaz de 337 de spatii de cazare, astfel: 262 camere duble standard, 65 camere duble superior si 10 apartamente, dispuse pe 10 nivele.
Camerele sunt dotate cu:
LCD (televiziune prin cablu)
Telefon
Minibar
Mochet
Baie cu dus
Uscator de par
Aer conditionat
Toate camerele au balcon, mai putin cele de la parter si etajul 1, in schimb, aici camerele sunt mai spatioase.


DESCRIERE I REGULI
In incinta hotelului exist un lounge, seara in weekend incepand cu orele 19:30 muzic piano bar.
Pe plaja hotelului sunt amplasate terenuri de joc pentru adulti si copii.
In perimetrul hotelului si pe plaja privata a acestuia exista locuri de joaca pentru copii.
Pe plaja si pe terasa hotelului se desfasoara activitati zilnice de animatie, pentru adulti si copii (echipa de animatie a hotelului).
Toti turistii vor avea locuri rezervate pe plaja, in functie de numarul camerei. Acestea vor fi repartizate de la receptie.
Primele randuri de pe plaja vor fi rezervate pentru camerele superioare(etajele 8 si 9).
Pentru clientii ajunsi in avans la cazare, oferim camere de bagaje si vestiare pe plaja.Totodata, acestora li se va oferi cate un coktail alcoolic/nonalcoolic de intampinare.
Tinuta de plaja este strict interzisa in incinta hotelului si a restaurantului.
In racitoarele de tip minibar din camere este interzisa depozitarea de alimente. Ele sunt incarcate cu bauturi racoritoare pentru consum contra cost.
Turistii sunt direct raspunzatori pentru obiectele din inventarul camerei (ex: perdele, draperii, mobilier, pahare,etc.)
Accesul in restaurant se va face in serii, pentru a evita aglomeratia. Locurile la masa vor fi repartizate in functie de numarul camerei. Pe parcursul intregului sejur, turistii vor avea acelasi loc .
Terasa va fi folosita pentru servirea meselor a la carte,coffee break-uri si snack-uri .


MASA
Victoria Resort pune la dispozitia turistilor doua restaurante si o terasa:
Restaurant Locanda cu o capacitate de maxim 100 locuri,
Restaurant Victoria cu o capacitate de 600 locuri in interior.
Terasa cu 100 locuri in vecinatatea gradinii de vara. Aici se pot servi doar bauturi sau meniu a la carte.


Toate mesele sunt servite sub forma de bufet - bucatarie romaneasca si international diversificata, cine tematice.
Bauturile alcoolice/non-alcoolice incluse in pachetele cu demipensiune si all inclusive se servesc la barul restaurantului numai in timpul meselor. Hotelul isi rezerva dreptul de decizie asupra sortimentelor de bauturi oferite care vor fi in regim self-service si consta in: vin produs autohton alb/rosu draft; bere draft; bauturi racoritoare acidulate si neacidulate draft; cafea, ceai, apa plata si carbogazoasa.
Pentru pachetele All inclusive, bauturile enumerate mai sus pot fi servite la barul de pe terasa hotelului in intervalul orar 09:30 23:00.


Masa se poate servi intre orele:
Mic dejun: 7.30 09.30
Pranz: 12.30 -14.30
Cina: 19.30 -21.30
Snack: 17:30 18:30
In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, in functie de numarul de turisti din hotel.
In lunile Iulie si August se vor comercializa numai pachete cu ALL INCLUSIVE, pachetele doar cu mic dejun sau demipensiune nefiind acceptate in acest interval!
Turistii care achizitioneaza pachete cu demipensiune sau all inclusive vor purta obligatoriu bratara specific fiecarui pachet. Numai pe baza acestor bratari se va face accesul la bufet, restaurant,bar, plaja. In cazul pierderii bratarii, turistul va achita contravaloarea pentru inlocuire. Demipensiunea consta in mic dejun si pranz sau cina si bauturi tip all inclusive. Pentru tipul mesei principale se opteaza in momentul check in-ului la receptie, orice modificare ulterioara nemaifiind posibila.


PRODUSELE OFERITE IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE VOR FI CONSUMATE DOAR IN INCINTA RESORT-ULUI, PE PARCURSUL SEJURULUI, IAR PRODUSELE OFERITE LA MASA SE VOR CONSUMA DOAR IN RESTAURANT.


Locatiile din jurul Resort-ului Victoria sunt private iar depasirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor limita sunt independente de administratia hotelului.Agentul de turism nu poate face promisiuni turistilor cu privire la alocarea si pozitionarea camerelor. In limita disponibilittilor, hotelul va incerca sa satisfaca optiunile si preferintele turistilor. Totodata, este imperios necesar a le aminti turistilor ora de incepere a cazarilor, si anume ora 18.00.


Atractii in zona: Club XXI, Aqua Magic, Telegondola,CafeneaLounge Cafe, Teatrul de Vara
VICTORIA RESORT 3* - Mamaia, Romania

VICTORIA RESORT 3* - Mamaia, Romania

PRET PER PERSOANA DE LA
756 RON
CONFORT CAZARE
3*

Rezervare online

Nume

E-mail

Telefon

Nr. persoane

Data plecare

Tip masa

Mesaj