call center
Residence Ambient 3* - Brasov, Romania
Residence Ambient 3* - Brasov, Romania Residence Ambient 3* - Brasov, Romania Residence Ambient 3* - Brasov, Romania Residence Ambient 3* - Brasov, Romania Residence Ambient 3* - Brasov, Romania Residence Ambient 3* - Brasov, Romania Residence Ambient 3* - Brasov, Romania Residence Ambient 3* - Brasov, Romania Residence Ambient 3* - Brasov, Romania Residence Ambient 3* - Brasov, Romania

Detalii

Residence Ambient (Brasov)
Residence Ambient ofera unitati de cazare confortabile cu servicii hoteliere si sistem de supraveghere video. Proprietatea se afla in zona istorica a oraului Brasov, oaspetii putand ajunge usor la principalele puncte de atractie.
Residence Ambient are un lounge de mic dejun si camere de nefumatori. Decorul camerelor include elemente din lemn, pereti in culori deschise si mobilier in nuante calde, elemente in stil medieval, dar si accente moderne.
Oaspetii au la dispozitie un bufet de mic dejun la Ambient Pension, care se afla la doar 150 de metri de proprietate. La un cost suplimentar pot fi oferite si alte mese ale zilei, precum si cine festive de sarbatori. In plus, oaspetii acestei proprietati beneficiaza de reduceri, puburi si atractii culturale si turistice.
Aeroportul Internaional Otopeni este la 153 km de aceasta proprietate. La cerere si la un cost suplimentar este disponibil un serviciu de transfer de la/la aeroport.


Acesta este locul preferat de turistii din Brasov, conform comentariilor independente.
Residence Ambient 3* - Brasov, Romania

Residence Ambient 3* - Brasov, Romania

PRET PER PERSOANA DE LA
104 RON
CONFORT CAZARE
3*

Rezervare online

Nume

E-mail

Telefon

Nr. persoane

Data plecare

Tip masa

Mesaj