call center
PADIS 3* - Baile Felix, Romania
PADIS 3* - Baile Felix, Romania PADIS 3* - Baile Felix, Romania PADIS 3* - Baile Felix, Romania PADIS 3* - Baile Felix, Romania PADIS 3* - Baile Felix, Romania PADIS 3* - Baile Felix, Romania PADIS 3* - Baile Felix, Romania PADIS 3* - Baile Felix, Romania PADIS 3* - Baile Felix, Romania PADIS 3* - Baile Felix, Romania

Detalii

Padis (Baile Felix)
Descriere: Complexul hotelier Padis este situat in nordul statiunii Baile Felix, la 400 de metri de Gara Baile Felix si 100 de metri de cea mai apropiata statie de transport in comun. Dispune de 868 de locuri de cazare, impartite in camere single, duble si apartamente.


Facilitati: Dintre dotari si facilitati mentionam: restaurant, terasa, sali de conferinte, sala de spectacole, sala de evenimente de 500 de locuri, baza de tratament, bazine de interior deschise pentru public in extrasezon, strand in exterior deschis pe perioada sezonului, lift, parcare, etc.


Tratament: Hotelul Padis este locatia perfecta pentru persoanele care doresc sa profite de efectele benefice ale apelor termale si de tratamentul recuperator profilactic si curativ oferite in baza de tratament a hotelului.
PADIS 3* - Baile Felix, Romania

PADIS 3* - Baile Felix, Romania

PRET PER PERSOANA DE LA
124 RON
CONFORT CAZARE
3*

Rezervare online

Nume

E-mail

Telefon

Nr. persoane

Data plecare

Tip masa

Mesaj