call center
MURA - Albena, Bulgaria
MURA - Albena, Bulgaria MURA - Albena, Bulgaria MURA - Albena, Bulgaria MURA - Albena, Bulgaria MURA - Albena, Bulgaria MURA - Albena, Bulgaria MURA - Albena, Bulgaria MURA - Albena, Bulgaria MURA - Albena, Bulgaria MURA - Albena, Bulgaria

Detalii

Localizare: Hotel 'Mura' este situat chiar pe plaja si se invecineaza cu rezervatia naturala 'Baltata'. 
Informatii hotel: Piscina descoperita, piscina acoperita, restaurant principal, lobby bar, pool bar Gergana, jacuzzi, club internet, minibar, masaj, magazin, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar. Internet in holul hotelului si in lobby bar.
Servicii masa: All Inclusive - Restaurant principal: mic dejun, pranz si cina. Micilor nosti oaspeti le oferim si ceva de rontait la bufetul special pentru copii, la pranz si cina. Serate tematice: bulgara nationala, bulgara regionala, cu specific marin, italiana. Bufete tematice: branzeturi speciale, mezeluri fine, delicatese din peste marinat si afumat. Snack bar in zona piscinei: pizza, salate, fructe, inghetata. Bauturi: Bauturi alcoolice si non-alcoolice bulgaresti, vin bulgaresc, bere bulgareasca, sucuri, bauturi carbogazoase, apa minerala, cafea. Nota: bauturile alcoolice de import, cafeaua expreso, cocktailurile, chipsurile sunt contra cost. Dupa ora 23.00, toate bauturile sunt contra cost. 
Servicii cazare: Camerele si apartamentele au aer conditionat si sunt amenajate modern. Camerele dispun de baie cu dus, telefon, TV si televiziune prin cablu, balcon cu vedere spre mare sau spre parc
Facilitati copii: Coltul copiilor, teren de joaca pentru copii si piscina pentru copii.
Gratuit: Utilizarea gratuita a doua sezlonguri si o umbreluta pentru fiecare camera la plaja, tenis de masa, volei de plaja, baschet, fotbal de plaja, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, darts, sah, table.Program de sport si de divertisment pentru copii si adulti, ziua si seara, 7 zile din saptamana; show-uri serale, discoteca pentru copii si scenete prezentate de echipe de animatori profesionisti, 6 zile din saptamana la piscina 'Gergana'.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, fitness, biliard, Luna Park, bowling.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
Parcare: GRATUITA: pentrustationare in interiorul resortului maxim 30 de minute; pentru stationareindelungata autoturismele pot fi lasate in parcarea Lazur situata in zonanordica a statiunii (langa intrarea in Albena din drumul principal). CONTRA COST: 10BGN/masina/zi (intrari si iesiri nelimitate din statiune)pentru un loc inimediata vecinatate a hotelului unde se realizeaza cazarea (rezervare in avanssau la fata locului); 10 BGN/masina/sejur (se achita in plus 2 BGN pt fiecareintrare/iesire) pentru un loc de parcare in cadrul statiunii (rezervare la fatalocului); 5 BGN/masina/zi pentru un loc de parcare in statia de autobuz situatalanga intrarea in Albena.Info: Locurile de parcare se aloca in functie dedisponibilitate la fata locului. Taxa pentru parcarea se achita in statiuneaAlbena.
Grad maxim ocupare camere: In camera single-1 adult, 1 adult + 2 copii; indubla-2 adulti + 1 copil sau 3 adulti. 

Observatii:
- O umbrela si 2sezlonguri gratuite pe plaja pentru fiecare camera.
- Taxa statiune si servicii,ecotax: 2 Euro/persoana/zi 
- Copii 0-1,9 ani-gratuit 
- Un copil 2-11,9 ani in camera cu1 adult-adultul plateste tariful de camera single, copilul gratuit
- 2 copii 2-11,9 ani in camera cu1 adult-adultul plateste tariful de camera single, primul copil este gratuit,al doilea copil plateste 30% din tariful de camera single.
- Copil 2-11,9 ani in cameradubla cu 2 adulti-gratuit
- Al 2-lea copil 2-11,9 ani incamera dubla cu 2 adulti-plateste 30% din tariful de adult
- Al treilea adult cuextrabed-reducere 20% din tariful deadult
- 2 copii (2-11.9 ani) in Family Room (2 DBL interconectate) cu 2 adulti-adultii platesctariful de loc in dubla, copiii platesc 50% din tariful de adult in dubla lacare se adauga suplimentul pentru Family Room (3 euro/persoana/noapte).
MURA - Albena, Bulgaria

MURA - Albena, Bulgaria

PRET PER PERSOANA DE LA
206 €
CONFORT CAZARE
3*

Rezervare online

Nume

E-mail

Telefon

Nr. persoane

Data plecare

Tip masa

Mesaj