call center
 MAGNOLIA - Albena, Bulgaria
 MAGNOLIA - Albena, Bulgaria  MAGNOLIA - Albena, Bulgaria  MAGNOLIA - Albena, Bulgaria  MAGNOLIA - Albena, Bulgaria  MAGNOLIA - Albena, Bulgaria  MAGNOLIA - Albena, Bulgaria  MAGNOLIA - Albena, Bulgaria  MAGNOLIA - Albena, Bulgaria  MAGNOLIA - Albena, Bulgaria  MAGNOLIA - Albena, Bulgaria

Detalii

Localizare: Hotelul este situat in zona parcului, la 750 m de plaja, magazine, localuri si alte puncte de atractie. Oaspetii hotelului au la dispozitie shuttle bus spre plaja si retur, la fiecare jumatate de ora, intre 9:30 h si 17:00 h.
Informatii hotel: Hotelul are 2 corpuri Magnolia Standard si Magnolia Lux (renovat), piscina descoperita cu tobogan, restaurant principal, barbeque, lobby bar, snack bar, pool bar, masaj, internet cafe, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar, internet in holul hotelului.
Servicii masa: All Inclusive 
Servicii cazare: Hotelul are camere duble standard, camere duble lux, family rooms, toate fiind amenajate modern si confortabil, dispun de baie cu dus, telefon, TV si televiziune prin cablu, balcon. Toate camerele sunt cu balcon.
Facilitati copii: Teren de joaca pentru copii si meniu pentru copii. 
Gratuit: piscina exterioara, tenis de masa, darts, sah, table, volei, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, program de sport si de divertisment (pentru copii si adulti) ziua si seara, 6 zile din saptamana, utilizarea gratuita a doua sezlonguri si o umbreluta pentru fiecare camera la plaja
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, tenis, mini golf, calarie, scufundari, bowling, biliard.
Se accepta animale de companie contra cost insa se asteapta confirmarea de la hotel.
Parcare: GRATUITA: pentrustationare in interiorul resortului maxim 30 de minute; pentru stationareindelungata autoturismele pot fi lasate in parcarea Lazur situata in zona nordicaa statiunii (langa intrarea in Albena din drumul principal). CONTRA COST: 10BGN/masina/zi (intrari si iesiri nelimitate din statiune)pentru un loc inimediata vecinatate a hotelului unde se realizeaza cazarea (rezervare in avanssau la fata locului); 10 BGN/masina/sejur (se achita in plus 2 BGN pt fiecareintrare/iesire) pentru un loc de parcare in cadrul statiunii (rezervare la fatalocului); 5 BGN/masina/zi pentru un loc de parcare in statia de autobuz situatalanga intrarea in Albena.Info: Locurile de parcare se aloca in functie dedisponibilitate la fata locului. Taxa pentru parcarea se achita in statiuneaAlbena.
Grad maxim ocupare camere: In camera single-1 adult, 1 adult + 2 copii;in cameradubla standard-2 adulti + 1 copil; in dubla lux-2 adulti + 2 copii. (Camerele care accepta2 adulti + 2 copii sunt la cerere in limita disponibilului). 

Observatii:
- O umbrela si 2sezlonguri gratuite pe plaja pentru fiecare camera.
- Taxa statiune si servicii,ecotax: Euro/persoana/zi 
- Copii 0-1,9 ani-gratuit 
- Un copil 2-11,9 ani in camera cu1 adult-adultul plateste tariful de camera single, copilul gratuit
- 2 copii 2-11,9 ani in camera cu1 adult-adultul plateste tariful de camera single, primul copil este gratuit,al doilea copil plateste 30% din tariful de camera single.
- Copil 2-11,9 ani in cameradubla cu 2 adulti-gratuit
- Al 2-lea copil 2-11,9 ani incamera dubla cu 2 adulti-plateste 30% din tariful de adult
- Al treilea adult cuextrabed-reducere 20% din tariful deadult
- 2 copii (2-11.9 ani) in Family Room (2 DBL interconectate) cu 2 adulti-adultii platesctariful de loc in dubla, copiii platesc 50% din tariful de adult in dubla lacare se adauga suplimentul pentru Family Room (3 euro/persoana/noapte).
 MAGNOLIA - Albena, Bulgaria

MAGNOLIA - Albena, Bulgaria

PRET PER PERSOANA DE LA
166 €
CONFORT CAZARE
3*

Rezervare online

Nume

E-mail

Telefon

Nr. persoane

Data plecare

Tip masa

Mesaj