call center
 KALIOPA - Albena, Bulgaria
 KALIOPA - Albena, Bulgaria  KALIOPA - Albena, Bulgaria  KALIOPA - Albena, Bulgaria  KALIOPA - Albena, Bulgaria  KALIOPA - Albena, Bulgaria  KALIOPA - Albena, Bulgaria  KALIOPA - Albena, Bulgaria  KALIOPA - Albena, Bulgaria  KALIOPA - Albena, Bulgaria  KALIOPA - Albena, Bulgaria

Detalii

Localizare: Pe faleza, in apropierea partii centrale a complexului Albena. In hotel 'Kaliopa', aflat chiar pe malul marii, veti simti adierea proaspata a brizei marine. Sub razele mangaietoare ale soarelui stralucitor, va puteti bucura din plin de o vacanta de vara lipsita de griji.
Informatii hotel: Piscina descoperita, restaurant a la carte Kaliopa, Restaurant Amelia-mic dejun, cina, lobby bar, pool bar, masaj , internet cafe, minibar, servicii de spalatorie si calcatorie, inchiriere seif la receptie , rent a car, schimb valutar , inchiriere seif la receptie, internet in holul hotelului si in restaurant.
Servicii masa: Demipensiune.
Servicii cazare: Camerele si apartamentele au aer conditionat si sunt amenajate modern si confortabil. Camerele dispun de baie cu dus, telefon, TV si televiziune prin cablu. Toate camerele au balcon.
Facilitati copii: Teren de joaca pentru copii si piscina pentru copii. 
Gratuit: Utilizarea gratuita a doua sezlonguri si o umbreluta pentru fiecare camera la plaja, tenis de masa piscina exterioara..
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete si ricse, plimbari cu trasura, Luna Park, bowling, petanque.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
Parcare: GRATUITA: pentrustationare in interiorul resortului maxim 30 de minute; pentru stationareindelungata autoturismele pot fi lasate in parcarea Lazur situata in zonanordica a statiunii (langa intrarea in Albena din drumul principal). CONTRA COST: 10BGN/masina/zi (intrari si iesiri nelimitate din statiune)pentru un loc inimediata vecinatate a hotelului unde se realizeaza cazarea (rezervare in avanssau la fata locului); 10 BGN/masina/sejur (se achita in plus 2 BGN pt fiecareintrare/iesire) pentru un loc de parcare in cadrul statiunii (rezervare la fatalocului); 5 BGN/masina/zi pentru un loc de parcare in statia de autobuz situatalanga intrarea in Albena.Info: Locurile de parcare se aloca in functie dedisponibilitate la fata locului. Taxa pentru parcarea se achita in statiuneaAlbena.
Grad maxim ocupare camere: In camera single-1 adult, 1 adult + 2 copii; indubla-2 adulti + 2 copii. (Camerelecare accepta 2 adulti + 2 copii sunt la cerere in limita disponibilului).

Observatii:
- O umbrela si 2sezlonguri gratuite pe plaja pentru fiecare camera.
- Taxa statiune si servicii,ecotax: 2 Euro/persoana/zi 
- Copii 0-1,9 ani-gratuit 
- Un copil 2-11,9 ani in camera cu1 adult-adultul plateste tariful de camera single, copilul gratuit
- 2 copii 2-11,9 ani in camera cu1 adult-adultul plateste tariful de camera single, primul copil este gratuit,al doilea copil plateste 30% din tariful de camera single.
- Copil 2-11,9 ani in cameradubla cu 2 adulti-gratuit
- Al 2-lea copil 2-11,9 ani incamera dubla cu 2 adulti-plateste 30% din tariful de adult
- Al treilea adult cuextrabed-reducere 20% din tariful deadult
 KALIOPA - Albena, Bulgaria

KALIOPA - Albena, Bulgaria

PRET PER PERSOANA DE LA
190 €
CONFORT CAZARE
3*

Rezervare online

Nume

E-mail

Telefon

Nr. persoane

Data plecare

Tip masa

Mesaj