call center
HOTEL FLORIDA 3* - Mamaia, Romania
HOTEL FLORIDA 3* - Mamaia, Romania HOTEL FLORIDA 3* - Mamaia, Romania HOTEL FLORIDA 3* - Mamaia, Romania HOTEL FLORIDA 3* - Mamaia, Romania HOTEL FLORIDA 3* - Mamaia, Romania HOTEL FLORIDA 3* - Mamaia, Romania HOTEL FLORIDA 3* - Mamaia, Romania HOTEL FLORIDA 3* - Mamaia, Romania HOTEL FLORIDA 3* - Mamaia, Romania HOTEL FLORIDA 3* - Mamaia, Romania

Detalii

Florida (Mamaia)
Profil : Recomandat pentru relaxare / odihna

Situare:Hotelul nou si modern, situat pe malul lacului Siutghiol, beneficiaza de o excelenta pozitie vizavi de o sala de sport complexa: tenis de masa, fotbal, minigolf,bowling, biliard si terenuri de tenis.
Info: Hotelul dispune de 2 sali de conferinte, avand 30, respectiv 100 delocuri, dotate la cerere cu: TV, retroproiector, videoproiector, flip chart si sistem audio complet. Are 57 camere matrimoniale, 24 camere twin, 6 apartamente, 1 apartament presidential, restaurant (120 de locuri), bar de zi, sala masaj, sauna, sala de fitness, internet-cafe, zona pentru fumatori si parcare.

Camere : Camerele si apartamentele din cadrul hotelului dispun de televizor, minibar, telefon, aer conditionat, incalzire centrala si seif. Multe dintre spatiile de cazare au balcon. Apartamentul prezidential este alcatuit din 2 dormitoare, 2 bai si un living.
Restaurant:Hotelul detine un restaurant cu o capacitate de 200 de locuri, combinatia perfecta intre confort si eleganta, intre o cina cu prietenii si un dejun de afaceri.Masa se poate servi si pe terasa cu vedere la lacul Siutghiol. Micul dejun se serveste in sistem ,,bufet suedez'.Bonurile valorice de masa se pot consuma atat la restaurantul ,,Voila', cat si la restaurantul ,,Caraiman'.
Servicii gratuite:internet wireless, parcare
Servicii cu plata: spalatorie, curatatorie, convorbiri telefonice, trimitere fax
Facilitati copii:Copiii cu varsta intre 0 si 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, cei intre 7 si 12 ani se achita partial valoarea unui loc, iar cei peste 12 ani achitala fel ca un adult.
Animale de companie:Este permis accesul cu animale de companie de talie mica, cuplata unei taxe la receptia hotelului.

Atractii in zona: sala de sport complexa, tenis de masa, fotbal, minigolf, bowling,biliard si terenuri de tenis, plimbare cu vaporasul spre Insula Ovidiu siRestaurant Cherhana, activitati de pescuit in lacul Mamaia. 
HOTEL FLORIDA 3* - Mamaia, Romania

HOTEL FLORIDA 3* - Mamaia, Romania

PRET PER PERSOANA DE LA
450 RON
CONFORT CAZARE
3*

Rezervare online

Nume

E-mail

Telefon

Nr. persoane

Data plecare

Tip masa

Mesaj