call center
HOTEL ASTORIA 3* - Mamaia, Romania
HOTEL ASTORIA 3* - Mamaia, Romania HOTEL ASTORIA 3* - Mamaia, Romania HOTEL ASTORIA 3* - Mamaia, Romania HOTEL ASTORIA 3* - Mamaia, Romania HOTEL ASTORIA 3* - Mamaia, Romania HOTEL ASTORIA 3* - Mamaia, Romania HOTEL ASTORIA 3* - Mamaia, Romania HOTEL ASTORIA 3* - Mamaia, Romania HOTEL ASTORIA 3* - Mamaia, Romania HOTEL ASTORIA 3* - Mamaia, Romania

Detalii

Astoria (Mamaia)
Profil: Recomandat familiilor care cauta sa petreaca un sejur linistit
Situare: In centrul statiunii, la 100 metri de plaja, langa Hotel ,,Riviera' si Hotel ,,Iaki', la cateva minute de mers pe jos de zona Cazino.
Info: Renovat in anul 2005, hotelul va ofera conditii bune de cazare, conforme cu clasarea sa in categoria de 3 stele. Parterul a fost renovat complet in primavara anului trecut.
Camere:Hotel ,,Astoria' din Mamaia va pune la dispozitie 197de camere duble si apartamente cu mobilier nou,dotate cu TV si cablu, minibar, baie proprie complet renovata si aer conditionat. Camerele de la parter nu au aer conditionat.
Restaurant: Hotelul detine un restaurant cu specific romanesc si international, avand o capacitate de 300 de locuri.
Facilitati: Hotelul mai dispune de braserie, de un bar si de parcare.
Servicii gratuite:parcare, seif, informatii turistice
Servicii cu plata: servicii de curatatorie / spalatorie
Facilitati copii: Primul copil cu varsta intre 0 si 4 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Pentru al doilea copil pana in 4 ani se achita 20 lei / pers / zi pentru utilitati, fara pat suplimentar. Pentru copiii cu varsta intre 4 si 14 ani neimpliniti, se achita 50% din valoarea unui loc pentru pat suplimentar. Copiii cu varsta de 14 ani sunt considerati adulti si achita integral. Pentru micul dejun, copiii cu varsta intre 0 si 4 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate, cei intre 4 si 10 ani neimpliniti beneficiaza de reducere 50%, iar cei de peste 10 ani achita micul dejun integral.
Atractii in zona: Se afla situat langa Hotel ,,Riviera' si Hotel ,,Iaki', la cateva minute de mers pe jos de zona Cazino.
Animale de companie: Hotelul nu accepta animale de companie.
HOTEL ASTORIA 3* - Mamaia, Romania

HOTEL ASTORIA 3* - Mamaia, Romania

PRET PER PERSOANA DE LA
560 RON
CONFORT CAZARE
3*

Rezervare online

Nume

E-mail

Telefon

Nr. persoane

Data plecare

Tip masa

Mesaj