call center
CLUB MEDITERANEAN MAMAIA RESORT 3* - Mamaia, Romania
CLUB MEDITERANEAN MAMAIA RESORT 3* - Mamaia, Romania CLUB MEDITERANEAN MAMAIA RESORT 3* - Mamaia, Romania CLUB MEDITERANEAN MAMAIA RESORT 3* - Mamaia, Romania CLUB MEDITERANEAN MAMAIA RESORT 3* - Mamaia, Romania CLUB MEDITERANEAN MAMAIA RESORT 3* - Mamaia, Romania CLUB MEDITERANEAN MAMAIA RESORT 3* - Mamaia, Romania CLUB MEDITERANEAN MAMAIA RESORT 3* - Mamaia, Romania CLUB MEDITERANEAN MAMAIA RESORT 3* - Mamaia, Romania CLUB MEDITERANEAN MAMAIA RESORT 3* - Mamaia, Romania CLUB MEDITERANEAN MAMAIA RESORT 3* - Mamaia, Romania

Detalii

Club Mediteranean-Mercur Minerva (Mamaia)
Profil: Hotel recomandat familiilor cu copii
Situare: Complexul se intinde pe 25 000 mp, in zona centrala a statiunii, vizavi de Hotel ,,Scandinavia', la circa 50 m de plaja.
Info: Complexul este format din trei corpuri: Vila ,,Maia' 4*, Hotel ,,Mercur' 3* si Hotel ,,Minerva' 3*, totalizand 12 apartamente complet renovate, 6 garsoniere si 280 camere duble standard si camere duble family. Intregul complex hotelier a fost intr-un amplu proces de modernizare finalizat in 2012. Complexul are in dotare: loc de joaca pentru copii, kids party (cu program activitati zilnice). Pentru turistii activi si dornici de miscare, exista jocuri de recreere precum darts, tenis de masa sau volei pe plaja: 2 terenuri de tenis, 1 teren de baschet / fotbal, 1 teren de volei, 2 piscine cu zona de plaja si 1 zona de fitness pe plaja. 
Camere: Camerele, matrimoniale sau twin, au urmatoarele dotari: TV, telefon, internet wireless gratuit, frigobar, baie cu dus, tamplarie aluminiu cu geam termopan, pardoseala din parchet si aer conditionat. Toate camerele au balcon, inclusiv cele de la parter. Camerele duble standard au o capacitate maxima de 3 adulti si un copil (cu varsta pana la 5 ani). Se asigura pat suplimentar pentru al 3-lea adult, contra cost; copilul nu beneficiaza de pat suplimentar.Camereleduble family sunt camere comunicante, formate dintr-o camera dubla cu patmatrimonial si o camera dubla twin, care au o capacitate maxima de 2 adulti si4 copii.

Restaurant: Restaurantul ,,Mercur-Minerva' este format din salonul principal, cu o capacitate de 400 de persoane, si din zona de terase acoperite si descoperite. Toate mesele sunt servite sub forma de bufet (bucatarie internationala diversificata), incluzand bufet de salate, fructe si deserturi la pranz si cina. Bauturile alcoolice / nonalcoolice pentru demipensiune si ,,all inclusive' se servesc la barul restaurantului, in timpul meselor: bauturi alcoolice, vin alb / rosu, bere (draft), racoritoare (draft), cafea, ceai, apa plata si apa minerala. 
Servicii gratuite: loc de joaca pentru copii.
Servicii cu plata: calcat si spalat obiecte personale, inchiriere minge de volei, palete de tenis de masa, rachete de tenis, minge de baschet si fotbal, sezlonguri
Facilitati copii:Primulcopil pana in 12 ani, cazat in camera cu doi adulti, beneficiaza de gratuitatela cazare si masa, fara pat suplimentar. Al doilea copil pana in 12 ani, cazatin camera cu doi adulti, achita 45% din pachet.

Atractii turistice: Telegondola, Satul de Vacanta.Deasemenea, plaja gazduieste diverse sporturi nautice, concursuri si multadistractie.
CLUB MEDITERANEAN MAMAIA RESORT 3* - Mamaia, Romania

CLUB MEDITERANEAN MAMAIA RESORT 3* - Mamaia, Romania

PRET PER PERSOANA DE LA
710 RON
CONFORT CAZARE
3*

Rezervare online

Nume

E-mail

Telefon

Nr. persoane

Data plecare

Tip masa

Mesaj