call center
CARMEN 4* - Predeal, Romania
CARMEN 4* - Predeal, Romania CARMEN 4* - Predeal, Romania CARMEN 4* - Predeal, Romania CARMEN 4* - Predeal, Romania CARMEN 4* - Predeal, Romania CARMEN 4* - Predeal, Romania CARMEN 4* - Predeal, Romania CARMEN 4* - Predeal, Romania CARMEN 4* - Predeal, Romania CARMEN 4* - Predeal, Romania

Detalii

Carmen (Predeal)
Hotelul Carmen este un hotel nou, ce a fost deschis in luna decembrie 2016 si isi astepta clientii intr-o atmosfera unica si cocheta.

Localizat in inima statiunii Predeal, un resort de munte si ski, Hotel Carmen este destinatia ideala pentru recreere, pentru intalniri de afaceri sau pentru evenimente private.Atat camerele cat si apartamentele pun la dispozitia oaspetilor un confort unic prin designul care imbina elementele clasice cu cele moderne, prin culorile calde care creaza o atmosfera intima, placuta, prin mobilierul ultramodern si materialele fine folosite cat si prin serviciile de calitate pe care le punem la dispozitia oaspetilor nostri.

Restaurant
Restaurantul CARMEN este cel mai indraznet si probabil cel mai rafinat restaurant din oras. Creeaza-ti propria poveste alaturi de prietenii dragi, colegi sau persoana iubita si savureaza preparatele delicioase intr-un salon unic si luminos ce dispune de 100 locuri.

SPA
Acesta este mica bijuterie a Hotelului Carmen unde toti turistii pot gasi o piscina cu un spatiu generos si cu ape incalzite, destinate relaxarii, sportului si sanatatii, un jacuzzi care creeaza o atmosfera intima si relaxanta, combinand beneficiile apei calde cu jeturile de apa.
CARMEN 4* - Predeal, Romania

CARMEN 4* - Predeal, Romania

PRET PER PERSOANA DE LA
130 RON
CONFORT CAZARE
4*

Rezervare online

Nume

E-mail

Telefon

Nr. persoane

Data plecare

Tip masa

Mesaj