call center
 ARENA REGIA HOTEL SPA 5* - Mamaia, Romania
 ARENA REGIA HOTEL SPA 5* - Mamaia, Romania  ARENA REGIA HOTEL SPA 5* - Mamaia, Romania  ARENA REGIA HOTEL SPA 5* - Mamaia, Romania  ARENA REGIA HOTEL SPA 5* - Mamaia, Romania  ARENA REGIA HOTEL SPA 5* - Mamaia, Romania  ARENA REGIA HOTEL SPA 5* - Mamaia, Romania  ARENA REGIA HOTEL SPA 5* - Mamaia, Romania  ARENA REGIA HOTEL SPA 5* - Mamaia, Romania  ARENA REGIA HOTEL SPA 5* - Mamaia, Romania  ARENA REGIA HOTEL SPA 5* - Mamaia, Romania

Detalii

Arena Regia Hotel Spa (Mamaia)
Profil: Confort

Cu proportii clasice si o ambianta exclusivista, Arena Regia Hotel& Spa 5 * este locatia ideala pentru o vacanta la mare,un sejur de rasfat la spa, o calatorie de afaceri sau un eveniment special. Savurati ultimele noutati din bucataria de lux in cele doua elegante restaurante, si bucurati-va de extraordinarele facilitati beauty & health.

Info: Dispune de Imperia SPA (piscina interioara, hammam, sauna uscata, sauna umeda, sala de fitness, centru medical, piscina interioara / exterioara si pentru copii, spalatorie / calcatorie, acces internet, restaurant, bar, terasa exterioara, loc de joaca pentru copii, plaja complet utilata si dotata).

Camere: Arena Regia Hotel & Spa ofera cazare in 63 de camere si 8 suite decorate original, astfel: 10 camere duble deluxe twin 2 adultisi un copil pana in 12 ani (pat suplimentar), 53 camere duble deluxe cu pat matrimonial - repartizarea se poate face pentru 2 adulti si un copil pana in 12 ani (patsuplimentar) -, 9 duble deluxe family, in care se pot caza 3 adulti si un copil panain 14 ani sau 2 adulti si 2 copii pana in 14 ani, 8 apartamente in care care sepot acomoda maxim 2 adulti si un copil pana in 12 ani.
Jaipur Suite -localizat la etajul 1,al locatiei este compus din: dormitor matrimonial, living, un grup sanitar (cabina de dus), dressing si terasa
New York Suite - localizat la etajul 2 al locatiei, este compusdin: dormitor matrimonial, living, 2 grupuri sanitare, dressing si terasa
Florence Suite - localizat la etajul 3, compus din: dormitor matrimonial, living, 2 grupurisanitare, dressing si terasa
Saigon Suite - localizat la etajul 4, compus din:dormitor matrimonial, living, 2 grupuri sanitare, dressing si terasa
Montpellier Suite - localizat la etajul 5, compus din: dormitor matrimonial,living, 2 grupuri sanitare, dressing si terasa
Limoges Suite - localizat laetajul 6, compus din: dormitor matrimonial, living, 2 grupuri sanitare, dressingsi terasa
Balmoral Suite - localizat la etajul 7, compus din: dormitor matrimonial,living, 2 grupuri sanitare, dressing si terasa
Kyoto Suite - localizat laetajul 8, compus din: dormitor matrimonial, living si 2 grupuri sanitare.
Camerele au in dotare: aer conditionat centralizat, cabina de dus, terasa, TV - televiziune prin internet si telefon.In tariful camerei este inclus accesul nelimitat la Aqua Area (piscina interioara, saune si sala fitness) pentru oaspetii cazati in cadrul ArenaRegia Hotel & Spa.


Restaurant: Arena Regia Hotel & Spa 5* beneficiaza de doua restaurante somptuoase, unde oaspetii nostri pot savura o bucatarie de lux intr-o atmosfera unica si eleganta.Alegeti intre eleganta clasica a Restaurantului Arena si maiestuosul stil italian al Romeo & Juliet Restaurant. Somelierii nostri va stau la dispozitie pentru a va prezenta impresionanta noastra colectie de vinuri si va vor ajuta sa faceti alegerea perfecta.


Facilitati:Imperia Spa combina armonios cele mainoi tratamente senzoriale si de frumusete (Wellness Spa) cu terapiitraditionale (Beauty & Health).Vapunem la dispozitie 17 cabinete gandite sa ofere o atmosfera eleganta siconfortabila, dotate cu cele mai moderne si performante echipamente pentru a vaoferi tratamente cu efecte incredibile. 
Dintrefacilitati amintim: piscina interioara cu jacuzzi, cascada de apa pentru masajcervical si contracurent, sauna umeda si finlandeza, spa pentru doi, manichiurasi pedichiura precum si estetica faciala.


Unicpe litoralul romanesc este hamam-ulunde se desfasoara adevarate ritualuri senzoriale.

Imperia Spa va aduce un spa brand detop: Elemis, numarul 1 in materie de spa in Marea Britanie. La acestea seadauga brand-urile autohtone Gerovital si Pell Amar cu beneficii miraculoaseasupra corpului.
Oferimprograme balneologice cu traditie si tratamente anti-imbatranire cu GerovitalH3,
Tratamenteleau la baza namolul de Techirghiol, sarea de Bazna si plante terapeutice dinzona montana, combinand modernul cu traditionalul in materie de balneologie sinu in ultimul rand cu profesionalismul personalului specializat.

Arena Regia Hotel& Spa5*beneficiaza de o luxoasa piscinainterioara inspirata de stilul Romei Antice, precum si de un infinity pool exterior si un bazin pentru copii.
Delectati-vacu bauturi calde sau racoritoare de la bar in timp ce va relaxati la piscina.

Sala de fitnessperfect proportionata va ofera o gama variata de aparatura de inaltaperformanta intr-o ambianta intima si relaxanta. Aveti acces la cele mai noiechipamente cardio si de forta care va vor satisface toate nevoile.

Arena Regia Hotel & Spa 5 * este locatia ideala pentru conferinte si evenimente corporate. Va oferim spatii (4 sali de conferinta) elegante completechipate pentru orice fel de eveniment, de la intalniri restranse pana laconferinte si evenimente de mare anvergura.

Echipa noastra de evenimente va stala dispozitie pentru a va ajuta cu toate aspectele organizarii, inclusivcerinte de tehnologie si decoratiuni interioare.

Pentru ca experienta corporate aoaspetilor dumneavoastra sa fie completa, va punem la dispozitie 3 terenuri detenis si unul de fotbal (cu nocturna) dar si o zona pe plaja unde se potorganiza diferite competitii si activitati.


PlajaMarina Regia este complet administrata si pazita de catreresort mentinand astfel un grad ridicat de igiena, confort si intimitate.
Complet echipata cu sezlonguri si umbrele, este ceamai generoasa plaja din nordul statiunii Mamaia (10,000 mp) oferind astfelposibilitatea desfasurarii de activitati diverse atat pentru adulti cat sipentru copii. 
Plaja Marina Regia este certificataBlueFlag-certificat ecologiccare asigura recunoasterea internationala a calitatii plajei si reprezinta oimportanta garantie pentru turisti caplajape care o viziteaza seafla printre cele mai bune din lume.


Locurile special amenajate de joaca pentru copii, terenul de sport si grupurile sanitare fac parte din dotarile oferite.Lounge Bar-ul ,,Opium Garden', amplasat pe plaja, reprezinta locul ideal unde va puteti savura bautura sau cocktail-ul preferat si unde va puteti adaposti de soarele puternic in orele de varf.


Servicii gratuite:internet, parcare privata,sezlong si umbrela pe plaja, acces la piscina interioara, saune, sala fitness
Servicii cu plata:room service, sali de conferinta,centru SPA, spalatorie / calcatorie, minibar, business centers, servicii decopiere, imprimare, transmitere fax, convorbiri telefonice
Animale de companie: Nu estepermis accesul.
 ARENA REGIA HOTEL SPA 5* - Mamaia, Romania

ARENA REGIA HOTEL SPA 5* - Mamaia, Romania

PRET PER PERSOANA DE LA
1620 RON
CONFORT CAZARE
5*

Rezervare online

Nume

E-mail

Telefon

Nr. persoane

Data plecare

Tip masa

Mesaj