Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARQUESA


Descriere

LOCALIZARE: acest hotel traditional este intr-o cladire emblematica cu vedere privilegiata la Muntele Teide, construita in 1712 si renovata in 1995. Este situat in orasul vechi Puerto de la Cruz, la 5 mimute de mers pe jos de piscinele sarate Lago Martianez si la 700 metri de Plaja Jardin.
Aeroportul Tenerife Sud este la 42 k de hotel iar aeroportul Tenerife Nord este la 22 km.
Plaje in zona: Playa del Muelle - 150 metri, Plaja San telmo - 200 metri, Playa Martianez - 750 metri.


FACILITATI HOTEL: Unitatea dispune de facilitati moderne cum ar fi: recepetie 24 ore, piscina exterioara, cafenea, bar, restaurant la carte ( renovat), terasa cu sezlonguri, nu se accepta accesul cu animale de companie.


FACILITATI CAMERE: hotelul are 148 de camere duble. Toate camerele sunt echipate cu: TV, telefon, conexiune la internet wireless, seif, baie cu cada sau dus si uscator de par.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.