Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul Poseidonia Beach este situat in Limassol - Cipru - direct pe plaja din Golful Limassol, intre zonele Yermasoyia si Amathus. Este inconjurat de gradini uimitoare amenajate si ofera un refugiu idilic pentru o escapada relaxanta in Limassol.

Tip masa: Mic dejun, demipensiune , pensiune completa

Localizare: Locatie excelenta in Golful Limassol, la o distanta de 65 km fata de Aeroportul International Larnaca.

Dotari camere:Hotelul dispune de 138 de camera dispuse pe 6 etaje. Toate sunt dotate cu bai de lux, uscator de par, telefon, TV, conexiune la internet wireless, AC si incalzire, mini-bar, seif si balcon.

Facilitati hotel: Restaurant A la Carte, cu specific international si mediteranean, baruri, doua piscine una pentru adulti si cealalata pentru copii, sauna, camera cu aburi si jacuzzi, doua terenuri de tenis, tenis de masa, sala de sport.

Plaja: Hotelul este situat in Limassol, pe plaja.

Clasificare oficiala: 4*

Clasificarea tour operatorului: 4*

Pagina web: https://www.poseidonia-beachhotel.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie