Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iliada Beach Hotel (Corfu)


Descriere


Descriere: Acesta este un hotel pe malul marii, construit in stil traditional corfiot si acesta ofera camere duble standard si premium, acestea fiind renocate recent. Oaspetii se pot bucura de un restaurant principal pe plaja, de un restaurant A la carte pe malul marii si un bar pe plaja pentru relaxare toata ziua.

Localizare: Hotelul Iliada Beach este la doar 10 m de frumoasa plaja din centrul orasului Satul Gouvia, la aproximativ 8 km de aeroportul international Corfu.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat individual/incalzire centrala (gratuit), Wi-Fi (gratuit), TV cu ecran plat de 32 inch, mini-frigider, fier si masa de calcat (la cerere), baie privata cu dus, uscator de par, balcon, serviciu de trezire, serviciu de menajera (zilnic), schimbarea prosoapelor (de 3 ori pe saptamana), schimbarea lenjeriei (de 2 ori pe saptamana), serviciu de spalatorie si curatatorie chimica (contra cost).

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore pe zi, cutie de valori centrala (taxa suplimentara de 1,50 EUR per zi), schimb valutar, hol, salon TV, colt de internet (1,50 EUR in plus taxa la 30 de minute), Wi-Fi in zonele publice (gratuit), gradina, terasa, sezlonguri si umbrele de plaja (contra cost)), prim ajutor, medic de garda (contra cost).

Web site: https://iliadabeach.com/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie