Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sineva Park


Descriere

Descriere: Sineva Park este un hotel de 4 stele in centru statiunii Sveti Vlas si ofera servicii de inalta calitate. Acest hotel este potrivit pentru o vacanta relaxanta intr-o zona linistita din Bulgaria.

Localizare: Hotelul Sineva Park este localizat la 100 de metri de plaja si la 800 de metri de centrul statiunii Sveti Vlas si la 4 km de Sunny Beach. Cel mai apropiat aeroport de unitatea de cazare este Aeroportul Burgas care se afla la 30 de km.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de o cladire cu 3 etaje, cu o capacitatea totala de 74 de camere duble, 7 family room si 10 apartamente cu dormitor. Hotelul ofera urmatoarele facilitati: piscina exterioara cu o sectiune speciala pentru copii, sala de fitness, sauna, centru de wellness, amfiteatru si magazine, club pentru copii si loc de joaca pentru copii. Pentru activitatile de care clientii se pot bucura de gimnastica aerobica, aerobic acvatic, programe de animatie, tenis de masa, mini golf, volei si sporturi nautice.

Dotari camere: Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus sau cada, telefon si TV, aer conditionat si balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.