Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Ramada Sibiu este un hotel modern de 4 stele, situat in centrul istoric al Sibiului, la 50 de metri de zona pietonala i de Piaa Mare. Proprietatea ofera acces WiFi gratuit i pune la dispoziie un centru de fitness i un centru mare de conferine.
Hotelul Ramada Sibiu are un lift cu vedere panoramica la Centrul Vechi. De asemenea, acest hotel elegant include Restaurantul Atrium si 2 baruri cochete. In fiecare dimineaa, oaspeii pot savura un mic dejun variat tip bufet.
La cerere, hotelul ofera serviciu de transfer de la/la Aeroportul Internaional Sibiu. Alternativ, oaspeii pot ajunge la aeroport in 30 minute cu mijloacele de transport in comun.
Hotelul se afla la 2 minute de mers pe jos de Teatrul Naional Radu Stanca si la doar 5 minute de Catedrala Sfanta Treime, Podul Minciunilor si Muzeul de Istorie. Faimosul Muzeu Bruckenthal este situat la o plimbare de 10 minute de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie