Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Poseidon Palace (Leptokaria)


Descriere

Descriere: Poseidon Palace este constituit din sapte cladiri a cate doua etaje avand o capacitate maxima de 500 de paturi. Camerele sunt decorate cu gust, mobilierul este modern iar vederea poate fi spre mare sau spre muntele Olymp. Hotelul este ideal pentru familii, grupuri de prieteni sau cupluri care doresc relaxare sau vizitarea Greciei centrale, Leptokaria fiind locul de plecare ideal spre Salonic, Meteora, muntele Olymp sau insula Skiathos.
Tip masa: All inclusive
Localizare: Hotelul Poseidon Palace se gaseste in statiunea Leptokaria la 7 km distanta de cetatea Platamonas, la 16 km distanta fata de muntele Olymp si 95 km distanta fata de orasul Salonic.
Plaja: Plaja statiunii se gaseste in imediata apropiere a hotelului.
Dotari camere: Toate camerele dispun de A/C, TV, balcon/terasa, uscator de par, telefon, mini bar, seif, incalzire centralizata, Wi-Fi, baie cu dus.
Facilitati: Hotelul Poseidon Palace pune la dispozitia turistilor receptie, restaurant, room service, fax, serviciu de curatatorie, sala fitness, terenuri de tenis, terenuri de volei, minigolf, piscina, mini club, loc de joaca pentru copii, discoteca, Wi-Fi, inchirieri masini.
Facilitati copii: piscina pentru copii, loc de joaca in aer liberClasificare agentie: 4*Website: http://www.poseidonpalace.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.