Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Hera Luxury


Descriere

Vila Hera Luxury**** este o locatie intima, exclusivita si moderna care te invita sa descoperi confortul de acasa, departe de casa. Situata in Predeal, pe strada Trei Brazi nr. 8, vila cu accente luxoase va pune la dispozitie zece camere duble, un apartament, zona de servit micul dejun, foisor si parcare privata.

Cele 20 de apartamente si 4 garsoniere foarte spatioase din cadrul Hotel Hera 3*** te invita s descoperi confortul cu aer de munte intr-unul dintre cele mai pitoresti locuri din tara, statiunea Predeal! Dotari complete, facilitati menite sa iti asigure confortul, liniste si o priveliste de poveste, toate pentru ca tu sa te simti acasa departe de casa!Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, pat matrimonial, televizor LCD, minibar si internet wireless.

Restaurant Hera:O locatie cu accente rustice, asa cum AZi sta bine unui restaurant de la munte, Hera Restaurant va imbie cu un meniu variat, inspirat de bucataria romaneasca si de cea internationala. De la ciorbe traditionale si fripturi suculente pana la pizza si paste autentice, buctarii nostri cu experienta va pregatesc zilnic delicii proaspete, numai bune de savurat in tihna dup o plimbare in aerul tare de munte al statiunii Predeal. In fiecare dimineata va intampinam cu un mic dejun bogat, sub forma de bufet suedez, compus din mezeluri, branzeturi, omlete si oua, lactate, legume, fructe, cereale si dulciuri. Dupa o masa savuroasa in restaurantul nostru iti va fi pofta sa revii iar si iar!


La cererea oaspetilor, in foisor, personalul vilei poate organiza seri cu specific romanesc si barbecue. Oaspetii nostri beneficiaza gratuit de un mic dejun bogat, in stil bufet suedez, pe care il pregatim in fiecare dimineata in salonul dedicat al vilei, dar si de acces la piscina acoperita si la centrul SPA din cadrul hotelului Hera***, situat la 100 de metri distanta de vila Hera Luxury.

Hera Luxury este despre bucuria clipelor frumoase, petrecute alaturi de cei dragi, despre liniste si zambete. Bucurati-va de luxul unei vacante confortabile la inaltime!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.