Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Draga Maria


Descriere

Situat intr-o zona linistita, la 3 km de Predeal si la 2 km de zona de schi Clabucet, Hotelul Draga Maria ofera cazare in diferite tipuri de camere, un restaurant, un depozit pentru echipamentul de schi si o gradina cu loc de joaca pentru copii

La Hotelul Draga Maria turistii vor redescoperi farmecul stilului clasic cu accente rustice, ospitalitatea rafinata si atmosfera calda si relaxanta a unei locatii aflate intr-una din zonele linistite ale Predealului, ferita de zgomotul obositor al orasului, dar in acelasi timp suficient de aproape de cele mai importante obiective turistice din regiune.
Serviciile personalizate sunt concepute pentru a raspunde celor mai exigente asteptari ale oaspetilor romani sau straini care calatoresc in Predeal pentru relaxare sau pentru afaceri. La acest hotel turistii se vor bucura de confortul camerelor, de prospetimea asternuturilor si de linistea naturii, ori de cate ori vor calatori in zona Predealului

Hotelul Draga Maria ofera servicii de cazare in cele 18 camere cuprinzand un total de 50 de locuri de cazare.
Cele 18 camere ale hotelului se impart in:
- 12 camere duble (cu si fara balcon);
- 2 suite pentru 3 persoane cu balcon;
- 2 suite cu 4 locuri fara balcon;
- 2 suite pentru 4 persoane la mansarda.

Camerele duble cu balcon - Cele 6 camere duble cu balcon ale hotelului au o suprafata de aproximativ 25 mp si sunt dotate cu cate un pat matrimonial (dimensiunea patului este de 180 x 200 cm). Camerele dispun de televizor cu ecran plat si canale prin cablu, internet wireless si minibar. Absolut toate camerele duble au o baie privata, cu cada si uscator de par (prosoape + cosmetice de par si corp incluse). Unele camere duble permit amplasarea unui pat suplimentar.

6 camere duble fara balcon cu o suprafata de aproximativ 25 mp fiind dotate cu cate un pat matrimonial (dimensiunea patului este de 180 x 200 cm) sau cu unul sau doua paturi twin. Toate camerele au o baie privata, cu cada sau dus si uscator de par (prosoape + cosmetice de par si corp incluse). Unele camere permit amplasarea unui pat suplimentar.

Hotelul nostru dispune de 2 suite de 3 locuri cu balcon, avand o suprafata de aproximativ 30 mp fiind formate dintr-un dormitor matrimonial si un alt dormitor mic pentru pentru o persoana. In dormitorul principal regasim un pat matrimonial (cu dimensiunea de 180 x 200 cm), un televizor cu ecran plat si canale prin cablu, internet wireless si minibar. Dormitorul mic este dotat cu un al doilea televizor montat direct pe perete si un pat single.

Cele 2 suite de 4 locuri fara balcon au o suprafata de aproximativ 30 mp si sunt formate dintr-un dormitor matrimonial, un alt dormitor mic pentru 2 persoane (copii) si hol. In dormitorul principal regasim un pat matrimonial (cu dimensiunea de 180 x 200 cm), un televizor cu ecran plat si canale prin cablu, internet wireless si minibar. Dormitorul mic este dotat cu un pat dublu de 140x200 cm sau 2 paturi single, avand un al doilea televizor. Una dintre cele doua suite de 4 locuri are dormitoarele separate de hol cu usi.

Alte 2 suite de 4 locuri open space sunt situate la mansarda, oferind o priveliste frumoasa catre padure sau curtea hotelului. Sunt dotate un pat matrimonial (cu dimensiunea de 180 x 200 cm) si doua paturi single, un televizor cu ecran plat si canale prin cablu, internet wireless si minibar. Una dintre cele 2 suite de la mansarda dispune de o zona de relaxare pentru copii dotata cu o canapea si televizor.

Toate suitele beneficiaza de baie privata cu cada sau dus si uscator de par. Prosoape si cosmetice pentru par si corp incluse. Suitele sunt potrivite pentru familii cu 1-2 copii.

VILA DRAGA MARIA este situata in aceeasi curte, in imediata apropiere a hotelului Draga Maria. Vila este formata din 3 dormitoare, un living si o bucatarie complet utilata. Fiecare dormitor are baie proprie, 1 pat dublu (latime 140 - 160 cm).
Vila are o capacitate de 6 persoane.
Exista, de asemenea, o terasa acoperita pentru fumatori, gratar in curte, Wi-Fi si parcare.
Se poate opta pentru servirea meselor in restaurantul hotelului Draga Maria.

Restaurant:
Micut dar cochet, avand o capacitate de 50 de locuri pe scaune, restaurantul Hotelului Draga Maria propune un sistem de tip bufet, ceea ce inseamna ca aici se vor gasi in permanenta bauturi racoritoare, cafea, minuturi si diverse feluri de mancare preparate la cerere pe baza unui meniu prestabilit. Profesionalismul si amabilitatea cu care isi trateaza oaspetii recomanda restaurantul ca fiind locul ideal unde se poate lua o bine-meritata pauza de la activitatile din timpul zilei, pentru a servi preparatele gatite de personalul hotelului.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.