Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Hotelul Sport & SPA este unul dintre cele mai renumite hoteluri din statunea montana Poiana Brasov, atat pentru conditiile de cazare, cat si pentru centrul SPA


Localizare
Cu o locatie pitoreasca la poalele masivului Postavaru, langa partiile de schi si in mijlocul unei paduri de conifere, hotelul Sport & Spa se afla in Poiana Brasov.
Orasul medieval Brasov este la doar 15 km, iar castelul Bran, cunoscut drept castelul contelui Dracula, se afla la doar 25 km de Poiana Brasov.


Distante
- 172 km de Bucuresti
- 15 km de Brasov
- 25 km de Bran


Puncte de interes
- Brasov
- 12 partii de ski


Atu-uri hotel
- Unul dintre cele mai bune SPA-uri din Romania
- Terasa cu vedere la partiile de ski
- restaurant cu specific romanesc, maghiar, international


Facilitati
Hotelul Sport ofera camere confortabile si placute, cu vedere superba si TV LCD. Conexiunea Wi-Fi este gratuita in toate zonele publice.
Centrul spa ultramodern al hotelului Sport include o sala de fitness, o piscina interioara cu hidromasaj, saune si o cada cu hidromasaj in aer liber. De asemenea, sunt oferite diverse tipuri de masaje si tratamente de infrumusetare.
Oaspetii se pot bucura de schi si snowboarding pe partii iarna, iar vara pot juca tenis sau pot face drumetii in padure, respirand aerul curat de munte.


Facilitati copii
- loc de joaca pentru copii


Camere
Impletind stilul bavarez cu minimalismul design-ului contemporan, camerele creeaza atmosfera intima si eleganta a unui refugiu la inaltime. Bucura-te de privilestea minunata a padurii din apropiere si relaxeaza-te in paturi reconfortante, cu saltele ergonomice, perne pufoase si cearsafuri fine. Alege camere cu ambianta cocheta aaa majoritatea cu balcon, spatiul generos al camerelor Deluxe sau confortul rafinat din apartamentele cu acces spre living.


Tipuri camera
Camera dubla standard - 94
Camera deluxe - 6 (o camera)
Apartamente - 4


Dotari camera
Camerele dispun de TV, minibar, acces internet, telefon cu linie internationala


Altele
Check in: 14:00
Check out: 12:00


Animalele de companie nu sunt acceptate!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie