Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Hefaistos Mamaia a fost renovat si regandit complet in anul 2014 si este un hotel micut, cu 4 nivele, deservit de lift si pune la dispozitia turistilor 50 de camere duble.

Localizare
Hotelul este situat in centrul statiunii Mamaia, langa Cazino si la circa 100 metri de plaja Cazino. Accesul la principalele atractii turistice ale statiunii se face foarte usor, prin scurte plimbari placute pe faleza statiunii, la doar 1 minut de mers pe jos de Cazino cu zona de magazine, restaurante si terase, la 5 minute de mers pe jos de Aquamagic si 10 minute de Satul de Vacanta.

Distante
-6 km de centrul orasului Constanta
-1,5 km de Aqua Magic
-2 km de telegondola

Puncte de interes
- orasul Constanta
- Portul turistic Tomis Constanta
- Cazinoul din Constanta
- Cazino Mamaia
- Aqua Magic
- Pontonul din Mamaia (in dreptul hotelului Victoria, inainteaza 500 m in mare si se termina cu un debarcader)
-Telegondola Mamaia
-Sat Vacanta Mamaia
- insula Ovidiu din lacul Siutghiol

Facilitati
Hotelul ofera un salon pentru mic dejun, o sala de conferinte cu o capacitate de 150 de locuri, parcare si internet.

Camere
Dispune de 50 camere duble pentru 100 de persoane. si ofera clientilor sai conditii moderne de cazare cu

Tipuri camera
Camera dubla standard (camerele nu au balcon)

Dotari camera
Camerele sunt dotate cu: TV LED, minibar, telefon cu acces extern, uscator de par, seif cu cifru, aer conditionat centralizat, baie cu cada;

Altele
Facilitati copii:
- 0-6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar;

Pentru paturile suplimentare se verifica disponibilitatea cu hotelul.
Servicii de masa :Demipensiune : meniu fix , 2 variante de meniu la alegere

Este interzis accesul cu animalele de companie in incinta hotelului

In camera nu se pot caza decat 2 adulti si 1 copil.

INFORMATIE FOARTE IMPORTANTA PRIVIND PLAJA!
Potrivit Notificarii cu Nr.5795 din 05 Aprilie 2021 primita de la Administratia Nationala Apele Romane - Dobrogea Litoral, plaja din statiunea Mamaia va fi data in folosinta hotelierilor cu foarte mare intarziere, abia ulterior datei de 01 Iulie 2021. In consecinta, pentru ca nu putem incalca reglementarile autoritatilor, pana la inceputul lunii Iulie plaja hotelului NU va fi amenajata cu sezlonguri si umbrele, amenajarea facandu-se de indata dupa predarea de catre Apele Romane a suprafetei de plaja inchiriatede hotel. Pana la acel moment oricine poate folosi individual plaja publica,insa numai cu solutii de sedere personale (patura, rogojina). Va atentionam ca pe plaja inca mai pot trece utilaje iar la accesul in apa trebuie sa dati dovada de maxima precautie, la foarte mica distanta de la mal adancimea apei putand sa fie semnificativa. Va rugam deasemnea sa luati nota si de prevederile Normelor privind regulile care trebuie respectate pentru operarea plajelor turistice si publicate in Monitorul Oficial 560/31.05.2021



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.