Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Cu proportii clasice si o ambianta exclusivista, Arena Regia Hotel & Spa este locatia ideala pentru o vacanta la mare, un sejur de rasfat la spa, o calatorie de afaceri sau un eveniment special. Savurati ultimele noutati din bucataria de lux in cele doua elegante restaurante, si bucurati-va de extraordinarele facilitati de beauty si fitness.

Localizare
Arena Regia Hotel & Spa se afla in afara statiunii Mamaia, in drum spre Navodari.

Distante
- 12 km de centru Constanta
- 5 km de cazino Mamaia
- 7 km de Aqua Magic
- 1 km de plaja

Puncte de interes
- orasul Constanta
- Portul turistic Tomis Constanta
- Cazinoul din Constanta
- Cazino Mamaia
- Aqua Magic
- Pontonul din Mamaia (in dreptul hotelului Victoria, inainteaza 500 m in mare si se termina cu un debarcader)
-Telegondola Mamaia
-Sat Vacanta Mamaia
- insula Ovidiu din lacul Siutghiol

Atu-uri hotel
- hotel linistit
- hotel potrivit pentru adulti
- exclusivism si calitate la cele mai inalte standarde
- centru SPA deosebit

Facilitati
Arena Regia Hotel & Spa beneficiaza de doua restaurante somptuoase unde oaspetii nostri pot savura o bucatarie de lux intr-o atmosfera unica si eleganta. Alegeti intre eleganta clasica al Arena Restaurant & Bar si maiestuosul stil italian al Romeo & Juliet Restaurant. Sommelierii nostri va stau la dispozitie pentru a va prezenta impresionanta noastra colectie de vinuri si va vor ajuta sa faceti alegerea perfecta.
Arena Regia Hotel & Spa beneficiaza de o luxoasa piscina interioara inspirata de stilul Romei Antice, precum si de un infinity pool exterior si un bazin pentru copii.
Arena Regia Hotel & Spa pune la dispozitia turistilor un centru SPA (Imperia SPA: piscina interioara, hamam, sauna uscata, sauna umeda, sala fitness, tratamente corporale si faciale), Wi-Fi in tot hotelul, 2 sali de conferinta si 2 sali multifunctionale pentru intalniri si evenimente corporate, centru medical, room service, concierge, parcare, spalatorie/calcatorie, si o plaja complet dotata si utilata.

Facilitati copii
- loc de joaca pentru copii

Camere
Arena Regia Hotel & Spa va ofera servicii de cazare de lux in camere care imbina design-ul unicat cu confortul.

Tipuri camera
Dubla Deluxe (63 camere)
Camerele duble deluxe va ofera facilitati de cea mai inalta calitate si spatii extravagant decorate, cu mobila executata la comanda si bai luxoase.
Pot acomoda pana la maxim 2 adulti + 1 copil pana in 12 ani (cu pat suplimentar).

Dubla Deluxe Family (9 camere)
Camerele duble deluxe de familie sunt aerisite si spatioase, si sunt gandite special pentru a va oferi tot necesarul unei vacante relaxante. Deluxe de familie consta in 2 camere comunicante: o camera cu pat matrimonial si o camera cu 2 paturi (twin).
In deluxe de familie se pot caza 3 adulti si un copil pana in 14 ani, sau 2 adulti si 2 copii pana in 14 ani.

Apartamente: Balmoral, Florence, Jaipur, Kyoto, Limages, Montpellier, New York, Saigon
Somptuoasele apartamente creeaza noi standarde in materie de concept luxury hotel. Design-ul unic pe teme din toate colturile globului reflecta un aer cosmopolit si ofera o oaza de desfatare estetica pentru oaspetii nostri.
In apartamente se pot caza max. 2 adulti*.
*Nu se pot caza copii in apartamente.

Balmoral: Apartamentul Balmoral este supranumit Bijuteria Coroanei, si este inspirat din era victoriana, fiind in acelasi timp ultramodern prin mobilier, facilitati si atentie la detalii.
Pentru cei care apreciaza decoratiunile opulente ale secolului 19 tarziu, acest apartament ofera posibilitatea de a admira vitralii originale si alte fascinante detalii de design: o combinatie armonioasa care va rasfata simtul estetic.
Apartamentul beneficiaza de un dormitor spatios cu pat matrimonial, un living, doua bai luxoase, dressing si terasa si este localizat la etajul 7.

Florence: Apartamentul Florence este un spatiu elegant si extravagant care combina stilul italian cu facilitati moderne de top pentru a va oferi o experienta de neuitat.
Apartamentul beneficiaza de un dormitor spatios cu pat matrimonial, un living, doua bai luxoase, dressing si terasa si este localizat la etajul 3.

Jaipur: Inspirat de bogatele culturi ale subcontinentului indian, acest apartament va va uimi prin decorul opulent si exotic. Frumusetea design-ului este combinata cu facilitati moderne pentru a va oferi o sedere cu totul speciala.
Apartamentul beneficiaza de un dormitor spatios cu pat matrimonial, un living, o baie luxoasa cu dus si terasa si este localizat la etajul 1.

Kyoto: Discret si accesibil doar urcand pe o scara interioara privata, acest apartament este inspirat de design-ul traditional japonez, la care s-au adaugat tendinte proaspete si moderne. Tapiserii unice si mobila executata la comanda se imbina perfect pentru a crea un spatiu de vis.
Apartamentul beneficiaza de un dormitor spatios cu pat matrimonial, un living si o baie luxoasa cu cada. Apartamentul este localizat la etajul 8 si are vedere panoramica.

Limoges: Elementele de decor clasic frantuzesc se combina armonios pentru a face acest apartament un loc de refugiu ideal. Opulenta decorului contrasteaza elegant cu elemente moderne care se unesc pentru a va oferi o experienta de neuitat.
Apartamentul beneficiaza de un dormitor spatios cu pat matrimonial, un living, doua bai luxoase, dressing si terasa si este localizat la etajul 6.

Montpellier: Acest frumos apartament este inspirat de stilul inimitabil al Rivierei franceze, si combina armonios elemente nautice cu un mobilier modern si luxos pentru a va oferi o adevarata experienta high life
Apartamentul beneficiaza de un dormitor spatios cu pat matrimonial, un living, doua bai luxoase, dressing si terasa si este localizat la etajul 5.

New York: Modern si retro in acelasi timp, acest apartament este inspirat de New York-ul anilor '60, si imbina delicioase explozii de culori cu mobila in stil vintage. Aceste elemente il fac alegerea ideala pentru oaspetii fashion-conscious care isi doresc un sejur luxos si sofisticat.
Apartamentul beneficiaza de un dormitor spatios cu pat matrimonial, un living, doua bai luxoase, dressing si terasa si este localizat la etajul 2.

Saigon: Detaliile orientale ale acestui apartament sunt elegant subliniate de influentele coloniale franceze pentru a va impresiona cu opulenta mobilierului si a decorului. Este apartamentul ideal pentru oaspetii care sunt pasionati de calatorii.
Apartamentul beneficiaza de un dormitor spatios cu pat matrimonial, un living, doua bai luxoase, dressing si terasa.

Dotari camera
Toate camerele si apartamentele sunt dotate cu mobila executata la comanda, parchet din lemn masiv, lenjerie de lux, bai placate cu piatra naturala, televizoare LCD si televiziune satelit, logii (camere) si balcoane (apartamente), minibar, telefon, seif, aer conditionat centralizat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie