Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEVEN SEAS SEALIGHT ELITE (EX. AMARA SEALIGHT ELITE)


Descriere

Hotel deschis in 2015, localizat in Aldas si se intinde pe suprafata de 35000mp.
Distante: 6km pana in Kusadasi, 25km pana in Efes, 90km pana in Izmir,70km pana in Aydin si 130 km pana la aeroportul Milas.

Facilitati hotel: Servicii gratuite: animatia de seara , petrecerile cu tematica, Gala night, jocuri la piscina, muzica live. In unele restaurante a la carte exista seri cu muzica live,club, jocuri de societate, karaoke, internet cafe si WIFI, miniclub copii cu varste intre 4 si 12 ani, mini disco, cinema si shouri pentru copii, loc de joaca pentru copii si piscina pentru copii, activitati sportive precum yoga, gimnastica, volei pe plaja, aerobic, tenis de masa, badminton, boccia, step aerobic, Zumba, darts, fitness.
Hotelul are in dotare o piscina principal, aquapark, piscina incalzita in interior, piscina interioara cu apa sarata pentru terapie (cu costuru suplimentare), piscina interioara si exterioara pentru copii, piscina din zona de relaxare este doar pentru oaspetii din Suite sau camerele Anaia, ceilati oaspeti pot accesa aceasta zona insa cu plata unei taxe.Servicii cu plata:babysitter cu rezervare in prealabil, baby monitor, carucior copil, picture pe tricouri, centru joaca playstation, jocuri video, billiard, scoala de scufundari, catamaran excursii.

Plaja este cu nisip si pietricele, pe plaja se gasesc umbrele si sezlonguri, cabine pentru schimbat si dusuri,
Restaurant:la sosire se servesc dulciuri traditionale turcesti, sampanie,minibarul se aprovizioneaza odata pe zi,in restaurantul principal se serveste micul dejun, micul dejun tarziu, pranzul si cina, tot aici gasim si preparate pentru dieta sau mancare sanatosa, baby corner, suc de portocale la micul dejun, servire preparate pentru copii cu varste intre 0 si 3 ani la orice ora si in orice locatie, inghetata.
Servicii cu plata: bauturi alcoolice la sticla, bauturile de import si premium, se percepe taxa pentru rezervarea mesei doar la 2 din restaurantele a la carte, iar anularile sunt accesptate pana in ora 16:00 in aceeasi zi, in restaurantele a la carte toate bauturile de import, sampania ce nu se regasesc in meniu se platesc extra, 1 copil cu varsta pana la 12 ani are gratuitate iar al doilea beneficiaza de 50%reducere in restaurantele a la carte.
Dotari camere: hotelul are o capacitate de 392 camere din care 138 non smoking si cu vedere catre mare.Toate sunt echipate cu inchidere electronica, canale tv HD, TV led, telefo in camera, aer conditionat, paturi king size sau French bed, seif, bacon, canapea in balcon, uscator de par, cosmetice baie Burtini, halat baie, prosoape papuci, parchet in camera, internet WIFI gratuit

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.