Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL BAY KAVARNA


Descriere

Localizare: este situat in apropiere de Kavarna si la 3 km. de statiunea Balchik. Este un complex cu apartamente de lux in stil mediteranean, situat pe malul marii intr-unul din cele mai pitoresti golfuri ale Litoralului Bulgar al Marii Negre. La 16 km se afla la Capul Kaliakra-rezervatie istorica. Pozitiionarea cladirii permite fiecarui apartament sa beneficieze de o excelenta vedere la mare.
Facilitati hotel: ofera cazare confortabila in 81 de apartamente situate pe 5 etaje cu doua lifturi. Dintre acestea sunt 25 studiouri, 47 apartamente de tip A2 si 8 apartamente tip A4 cu camera de zi si unul sau doua dormitoare. Toate apartamentele sunt dotate cu aer conditionat, TV LCD prin satelit, canepea, balcon, la bucatarie frigider/minibar, aspirator, masa de bucatarie si scaune, vesela si tacimuri, iar dormitoarele au paturi matrimoniale sau duble, baie cu cada / cabina cu dus.
Hotelul ofera oaspetilor sai un restaurant cu terasa in aer liber, lobby bar, Wi-Fi in lobby bar.
Aparthotel Royal Bay are o piscina pentru adulti si copii cu umbrele si sezlonguri gratuite, sala de fitness modern echipata, parcare, plaja proprie.
Gratuit: piscina exterioara, plaja privata cu sezlonguri si umbrele.
Contra cost: beauty salon, masaj.
Grad maxim ocupare camere: in single-1 adult ,in dubla-2 adulti+1 copil ; in studio-2 adulti+1 copil, in apartament cu un dormitor-2 adulti+2 copii /3 adulti+1 copil/4 adulti.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.