Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Ave Lux se afla la intrarea in Brasov, la doar 5 minute de mers cu masina de Parc Aventura Brasov si gradina zoologica a orasului. Centrul orasului este la 15 minute de mers cu masina de proprietate.

Hotel Ave Lux este un hotel modern si rafinat ce ofera oaspetilor confort si un ambient generos.

Lacul Noua si zona publica de divertisment sunt la 2 km de proprietate. O zona comerciala cu hipermarketuri se afla la 2 km. Telescaunul Bunloc, renumit pentru parapantism, este la 1 km de acest hotel. Dambu aaMorii, de unde se poate urca la Canionul 7 Scari, se afla la 3 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Otopeni, situat la 147 km.

Facilitati generale hotel:
- Receptie deschisa 24h;
- Bar;
- Restaurant;
- Sala de conferinte;
- Acces cu card in camera;
- Internetul wifi este disponibil in intregul hotel si este gratuit.

Hotelu are o capacitate 30 de camere ce se impart in:
- 11 camere duble twin - 2 paturi de dimensiuni 90 - 130 cm care nu se unesc, grup sanitar cu cabina de dus si balcon;
- 12 camere duble matrimoniale - pat matrimonial de dimensiuni 151 - 180 cm, se poate acomoda pat suplimentar (contracost), grup sanitar cu cabina de dus;
- 1 suita - dormitor cu pat matrimonial de dimensiuni 151 - 180 cm si zona de relaxare cu canapea extensibila (1 pers) si grup sanitar cu cabina de dus;
- 1 junior suite;
- 3 apartamente standard - dormitor cu pat matrimonial 151 - 180 cm si living cu canapea extensibila (2 pers), balcon si grup sanitar cu cabina de dus;
- 2 apartamente de lux. - dormitor cu pat matrimonial 151 - 180 cm si living cu canapea extensibila (2 pers), balcon, jacuzzi si grup sanitar cu cabina de dus;
Toate camerele dispun de facilitati precum: acces in camere pe baza de card, bai cu cabine de dus si uscator de par, minibar, frigider jacuzzi in apartamentele de lux, cablu TV LCD, telefon national si international, internet de mare viteza.

La etajul 1 exista o sala de conferinte, cu vedere spectaculoasa. Aceasta are capacitatea de cel mult 80 de persoane si este echipata cu dotari ultramoderne.
Hotelul Ave Lux serveste micul dejun. Proprietatea ofera restaurant a la carte, unde turistii pot savura mancaruri locale si internationale.

Animalele de companie nu sunt acceptate.
Parcare privata disponibila la hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie