Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotel Atlas este un hotel rafinat ce ofera oaspetilor confort , accesibilitate si un ambient generos. Este situat la intrarea in Brasov pe partea dreapta dinspre Predeal, la doar 10 minute de centrul istoric al orasului.

Dotari generale: Acesta este un hotel nou si modern, oferind astfel clientilor sai servicii de calitate. Hotelul Atlas dispune de un restaurant cu o capacitate de 120 locuri, un salon de 60 locuri, o crama de 150 locuri si o sala de conferinte de 80 locuri dotata cu videoproector, ecran si flipchard. Deasemenea hotelul pune la dispozitia clientilor: acces la internet wireless, room service, servicii de rent-a-car, seif la receptie, parcare cu supraveghere video non- stop.

Dotari camere: Hotelu Atlas are o capacitate 30 de camere ce se impart in: 11 duble twin, 12 duble matrimoniale, 1 suita, 1 junior suit, 3 apartamente, 2 apartamente de lux.

Toate camerele dispun de facilitati precum: acces in camere pe baza de card, bai cu cabine de dus si uscator de par, jacuzzi in apartamentele de lux, cablu TV LCD, telefon national si international, internet de mare viteza.

Servicii masa: se poate servi in restaurantul propriu cu specific traditional; micul dejun este bufet suedez.

Atractii: Pentru cei care doresc sa aiba parte de aventura, vor putea merge la Parc Aventura aflat la 1 Km distanta de hotel .

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.