Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Residence Central Annapolis


Descriere

Construita in stil art nouveau, datand din 1909, resedinta Central Annapolis se afla in Brasov, vizavi de Biserica Neagra, la doar 50 de metri de Piata Sfatului si la 11 km de statiunea de schi Poiana Brasov.

Cladirea pastreaza elementele de arhitectura ale perioadei ART NOUVEAU si de asemenea elementele decorative initiale precum: parchetul fabricat manual din lemn de stejar, sobele facute manual de cei mai mari producatori de sobe ai vremii - fratii Schmidt, care si-au inscriptionat sigla pe fiecare soba (bruder Schmidt/ testverek Schmidt), mozaicul din bai si de pe culoarele imobilului, usile fabricate din brad, candelabrele sau lampile folosite de familia Teusch, obiectele de mobilier sau de decoratiune interioara care au apartinut acestei familii renumite din Brasov.

Unitatea pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele: Decor Art nouveu, camere largi si spatioase dotate partial cu aer conditionat si frigobar, personal calificat, internet gratuit wireless, supraveghere video in spatiile publice si exterior, bar, incalzire centrala, salon pentru servit micul dejun, seif receptie, seif in camere, ceai, cafea, receptie permanenta, sala conferinte 25 locuri, localizare vizavi de Biserica Neagra.

Salonul de mic dejun al unitatii poate fi folosit ca si sala de conferinte cu o capacitate maxima de 25 persoane, fiind un salon modular.

Facilitati camere: baie proprie, tv ecran plat, internet Wi-Fi, frigider, uscator de par, telefon, seif, senzor fum, articole de toaleta, prosoape, lenjerie, ceai, cafea, zahar.

Camera dubla standard - O camera matrimoniala, cocheta, cu vedere la turnurile de aparare ale vechii cetati a Brasovului sau la curtea interioara, aceasta camera intima este ideala pentru cuplurile romantice sau calatori singuri. Suprafata 25mp.

Camera dubla cu vedere - O camera spatioasa, cocheta si intima, din geamul careia se inalta cel mai important si cel mai vizitat obiectiv turistic al Brasovului, Biserica Neagra.Patul Queen sau Twin si cei 45 metri patrati sunt organizati astfel incat confortul turistilor sa fie in prim plan.

Camera dubla deluxe - Camera matrimoniala cu un dormitor spatios de 32 metri patrati, un pat Queen si elemente originale din 1909, cum ar fi sobele construite de cei mai renumiti producatori ai vremii, parchetul din lemn de stejar facut manual sau mozaicul din bai. Toate acestea conferind o sedere memorabila, readucand in prezent izul de odinioara.

Apartamentele Standard au urmatoarele facilitati in plus fata de camerele duble executive: au 2 camere, 1 dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila, sunt localizate la parter si au intrare complet separata fata de imobilul pricipal Au in dotare cuptoare cu microunde.Poate gazdui pana la 3 persoane fara achitarea unui tarif suplimentar, iar a 4-a persoana, se poate caza achitand tariful suplimentar de 15 euro.

Apartamentul Deluxe are urmatoarele facilitati in plus fata de apartamentul standard: mobilier specific epocii, un spatiu mai mare in living precum si o masa cu 4 scaune. Poate gazdui pana la 4 persoane fara achitarea unui tarif suplimentar.

Accesul animalelor de companie este permis. (se pot percepe taxe)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.