Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Holiday Maria

   Str Zavoiului 35a, Baile Herculane 325200, Carasseverin, Baile Herculane Vezi locatia pe harta


Descriere

Amplasare: pe malul raului Cerna, in zona parcului din centrul nou al statiunii.

Facilitati hotel: 60 locuri de cazare,impartite in camere duble si single,receptie deschisa non-stop,parcare subterana,restaurant,terasa,piscina interioara,conexiune wi-fi este gratuita,sala de conferinte, piscina in aer liber cu apa termala sulfuroasa din izvoarele termale din zona, baza de tratament

Facilitati camere: birou și un TV cu ecran plat, baie privată cu duș sau cadă ,articole de toaletă gratuite. Unele camere se bucură de acces la o terasă comună, acces la internet wireless gratuit.

Descriere camere:
birou și un TV cu ecran plat, baie privată cu duș sau cadă ,articole de toaletă gratuite. Unele camere se bucură de acces la o terasă comună, acces la internet wireless gratuit.

Descriere facilitati:
60 locuri de cazare,impartite in camere duble si single,receptie deschisa non-stop,parcare subterana,restaurant,terasa,piscina interioara,conexiune wi-fi este gratuita,sala de conferinte, piscina in aer liber cu apa termala sulfuroasa din izvoarele termale din zona, baza de tratament

Locatie:
pe malul raului Cerna, in zona parcului din centrul nou al statiunii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bathroom
Health treatments facilities
Sauna
Indoor swimming pool
Outdoor swimming pool
Private bathroom
Conference room
Free wireless internet
Free parking
TV in room
Reception desk

Locatie