Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Orhideya


Descriere

Localizare: la 750 m de plaja, in zona parcului. Complexul Orhideya este o alegere adecvata mai ales pentru cuplurile care prefera intimitatea sau pentru familiile cu copii. Exclusiv pentru oaspetii cazati in zona de parc a statiunii, o linie gratuita de transfer spre plaja si retur este disponibila din jumatate in jumatate de ora, zilnic intre orele 09:00 si 17:00. Facilitati hotel: Restaurant principal cu terasa, lobby bar, pool bar, ice bar, internet cafe, piscina exterioara, masaj, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar. Sport si divertisment: excursii, sporturi acvatice, volei pe plaja, tenis de cort, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, tenis de masa, fitness, biliard, inchirieri biciclete, plimbari cu trasura, Luna Park, darts, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, sah. Decriere camere: 395 camere duble si apartamente. Acestea dispun de aer conditionat, TV-satelit, telefon, baie cu dus in duble si baie cu cada in apartamente, balcon. Pentru copii: club pentru copii, teren de joaca si piscina pentru copii. GRATUIT: Sezlonguri si umbrele gratuite pentru oaspetii hotelului la piscina si pe plaja, conexiune WiFi gratuita oriunde in Albena, acces gratuit la biblioteca de pe plaja, pranz si snack pe plaja in cadrul restaurantului Slavianski Kat.
Situat la 750 m de plaja, in zona parcului. Complexul Orhideya este o alegere adecvata mai ales pentru cuplurile care prefera intimitatea sau pentru familiile cu copii. Exclusiv pentru oaspetii cazati in zona de parc a statiunii, o linie gratuita de transfer spre plaja si retur este disponibila din jumatate in jumatate de ora, zilnic intre orele 09:00 si 17:00.
Descriere camere:
395 camere duble si apartamente. Acestea dispun de aer conditionat, TV-satelit, telefon, baie cu dus in duble si baie cu cada in apartamente, balcon.
Descriere facilitati:
Restaurant principal cu terasa, lobby bar, pool bar, ice bar, internet cafe, piscina exterioara, masaj, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar.
Facilitati copii:
club pentru copii, teren de joaca si piscina pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bathroom
Laundry
Massage
Outdoor swimming pool
Children swimming pool
Safety deposit box at reception
Direct connection telephone line
Balcony
Children playground
Currency exchange
TV in room
Air conditioning

Locatie