Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMPHORAS AQUA


Descriere

Localizare:
Amphoras Aqua 3* este localizat pe stanca Om El-Seid, fiind una dintre cele mai frumoase zone din Sharm El-Sheikh. Inconjurat de palmieri, privelisti bogate si scene pitoresti a muntilor si a marii Rosii. Aeroportul Sharm El Sheikh (SSH) este la aproximativ 20 de km.
Facilitati:
-Piscine: cea principala are 1100 m2 si detine apa calda/rece, jacuzzi, piscina cu tobogane pentru copii, zona bronzare si bar in piscina. A doua are 200 m2.
-Plaja privata la 600m distanta de resort.
-Mini club,evenimete pentru copii 4-12 ani
-Activitati sportive: volei, biliard, tenis de masa, sala de fitness
-Divertisment:evenimete pentru adulti, magazin de suveniruri, coafor(contra-cost)
-Wellness&spa: masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare
Alte facilitati: parcare, rent a car(contra-cost), wifi gratis la receptie, ,serviciu de spalatorie(contra cost) si receptie 24h.

Restaurant:
-Restaurante: Amphroas Aqua-restaurant principal si Alexandrina. Amandoua dispun de mancaruri traditionale cat si internationale.
-PoolBar

Tipuri de camere:
Toate cele 250 de camere au design Islamic in ton neutru,pamantesc, si pun la dispozitie si camera pentru persoanele cu dizabilitati. Acestea sunt echipate cu seif, LCD TV, Mini-bar, aer conditionat,balcon, cada sau dus, uscator de par si de prosoape.
Standard Garden View(35m2), aceasta camera are balcon cu vedere spre gradina si capacitatea maxima este de 3 adulti si un copil, cu un singur pat suplimentar.
Standard Pool View(35m2), aceasta camera are balcon cu vedere spre piscina si capacitatea maxima este de 3 adulti si un copil, cu un singur pat suplimentar.
Standard Sea View(35m2), aceasta camera are balcon cu vedere spre mare si capacitatea maxima este de 3 adulti si un copil,cu un singur pat suplimentar.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.