Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZEL MALLORCA ( EX INNSIDE CALA BLANCA)


Descriere

Descriere HOTEL ZEL MALLORCA:
Acest hotel elegant se bucura de o pozitie foarte buna, fiind situat chiar pe plaja din Palmanova. Statia de autobuz si de taxi este de 50 de metri distanta fata de hotel. Hotelul a fost renovat la inceputul anului 2023 si redeschis la 01.07.2023 sub un nou brand, ZEL hotels, detinut de lantul hotelier Sol Melia.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune.

Localizare HOTEL ZEL MALLORCA:
Hotelul se afla pe plaja, la 14 km fata de orasul Palma, la 10 km de castelul Bellver si 24 km fata de aeroport.

Plaja:
Plaja este cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. Plaja din Palmanova are 1 km lungime si 70 de metri latime, despartita in 2 de un afloriment stancos. Plaja a primit premiul Q al calitatii, acordat de Spanish Tourism Quality Institute, fiind singura plaja din Mallorca care a castigat aceasta distinctie.

Dotari camere:
Hotelul dispune de 180 camere: 161 de camere duble, 15 camere single si 4 suite, dotate cu: aer conditionat, TV satelit, Wi-fi internet (contra cost), baie cu dus/cada, uscator de par, telefon, seif (contra cost), minibar, serviciu de spalatorie si calcat haine (contra cost).

Facilitati HOTEL ZEL MALLORCA:
Hotelul dispune de: restaurant, Internet Wi-Fi (contra cost), serviciu medical, curatatorie chimica, serviciu concierge, piscina exterioara (114 mp) cu vedere la mare, bar la piscina, lounge bar, parcare privata pentru 26 de masini (contra cost), yoga, pilates, aqua gym, lift, rent-a-car, rent-a-bike, animatie. Printre facilitatile sportive de care puteti beneficia in apropierea hotelului, contra cost, se numara: teren de tenis, teren de fotbal cu gazon artificial, pista de atletism, golf (in zona Calvia), calarie, cursuri de scufundari.

Web: www.melia.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie