Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Capo Bay Hotel


Descriere

LOCALIZARE: la 50 de metri de plaja, Hotelul se afla la 5 km de Paralimni, 80 km de Nicosia. Zona de baruri si restaurante se afla la numai 150 metri de hotel iar zona de shopping se afla la 500 metri de hotel.


Puncte de interes: Manastirea Ayia Napa - 8 km; Cavo Greko - 2 km, Larnaca - 50 km, Limassol - 75 km, Waterpark - 10 km.


FACILITATI HOTEL: Complet renovat in 2010, hotelul are 10 etaje, o cladire principala si una secundara si o capacitate de 225 de camere in total. Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore ( check in dupa ora 15:00, check out pana la ora 11:00 ), lobby bar, 6 lifturi, aer conditionar, seif, salon de coafor, mini market, parcare ( gratuita), exchange, 3 restaurante, 3 baruri, conexiune la internet wireless gratuita, room service, spalatorie, 2 piscine exterioare, piscina separata pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina gratuite ( la plaja sunt contra-cost), bar la piscina ( 10:00-22:00), tennis, biliard ( contra-cost), badminton (contra-cost), darts, mese d etenis, fitness, volei, centru spa & Wellness, sauna, jacuzzi, baie de aburi, hamam, masaj (contra-cost), programe de animatie si activitati pentru copii, mini club ( 4-12 ani ), babysitting (contra-cost), sala de jocuri.


FACILITATI CAMERE: Camerele standard dispun de 2 paturi twin/ king size bed, aer conditionat / incalzire, baie cu dus incastrat in tavan, uscator de par, halate si papuci de baie, TV cu ecran plat si programe prin satelit. Pot avea inland view sau vedere partiala la mare / directa la mare.
Camerele triple au in plus si o canapea extensibila.
Camerele deluxe sunt mai elegante si au o canapea confortabila ( 90 cm x 180 cm ).
Quad rooms - sunt potrivite pentru famiiliile cu 2 adulti si 2 copii pana la 12 ani, dispun de 2 paturi twin / king size bed si 2 canapele extensibile, au balcon sau terasa.
Junior suite - consta intr-o singura camera ce are zona de living si dormitor cu pat dublu king size, jacuzzi.
Duplex suite - consta in 2 camere conectate printr-o scara interioare. Nivelul de la parter are terasa si vedere la gradina, camera de la etaj are zona de terasa cu jacuzzi si vedere la mare, capacitatea maxima este de 5 persoane, au 2 bai.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.