Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vantaris Corner


Descriere

LOCALIZARE
Aceasta proprietate este la 4 minute pe jos fata de plaja. Complexul Vantaris Garden se afla la 500 de metri de plaja din satul Kavros.
Lacul cu apa dulce Kournas si centrul satului Georgioupoli sunt la 4 km de Vantaris Garden. Se afla la 18 km de Rethymnon, iar Aeroportul International Chaina este la 45 km. Este disponibila o parcare publica.

FACILITATI
Ofera piscina in aer liber si piscina separata pentru copii. Studiourile au terasa sau balcon cu vedere la munte.
Oaspetii pot sa utilizeze toate facilitatile disponibile la proprietatea partenera, situata la doar 400 de metri. Wi-Fi gratuit este disponibil in zonele publice ale proprietatii.

CAMERE
Toate unitatile de cazare de la Vantaris Graden au chicineta cu frigider. Acestea ofera aer conditionat si TV prin satelit. Baia include articole de toaleta gratuite si uscator de par. O cutie de valori este disponibila la cerere si la un cost suplimentar.
Camera dubla sau twin cu vedere la munte-(18 mp)-Acest studio prevazut cu aer conditionat se deschide spre o terasa sau un balcon si ofera vedere la munte.
Camera dubla Economy-(18 mp)-Aceasta camera dubla are izolare fonica, canapea i balcon.
Va rugam sa retineti ca in camerele de acest tip pot fi cazate cel mult 2 persoane.
Camera de familie

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.