Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VUNI PALACE


Descriere

Vuni Palace Hotel a fost construit in anul 2006.

Localizare: hotelul este situat in orasul Kyrenia, la 80 km de aeroportul Larnaca, 90 km de orasul Famagusta si 25 km de orasul Nicosia.
Hotelul Vuni Palace ofera oaspetilor sai multiple facilitati precum: restaurant principal, restaurant A la Carte cu specific international, Lobby bar, Pool bar, Irish Pub, piscina exterioara, piscina interioara, piscina pentru copii, parc si miniclub pentru copii.
Turistii hotelului Vuni Palace mai pot beneficia de urmatoarele facilitati: internet WIFI in camere si lobby, centru fitness, sauna, baie cu aburi, mini golf, amfiteatru, parcare.
Hotelul Vuni Palace ofera contra cost: Casino, Centru Spa, masaj, room service, coafor, babysitter, servicii de spalatorie, rent a car.

Plaja: hotelul Vuni Palace detine plaja privata amenajata cu sezlonguri, umbrele de soare si shuttle bus gratuit.

Dotari camere:
Hotelul dispune de un numar de 176 de camere din care 52 sunt camere premium.
Camere premium all inclusive: ofera vedere la mare, au suprafata de 40 mp si dispun de 1 pat dublu sau 2 paturi single si sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie, TV prin satelit, mini bar, telefon, uscator de par.
Camere premium half board: ofera vedere la mare, au suprafata de 40 mp si dispun de 1 pat dublu sau 2 paturi single si sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie, TV prin satelit, mini bar, telefon, uscator de par.

Tip de masa: All inclusive / Half Board
Hotelul poate modifica conceptul de All inclusive / Half Board fara a informa, in prealabil, acest lucru. De asemenea, se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite facilitati si servicii. Recomandam turistilor sa solicite, la preluarea camerei, conceptul valabil la momentul cazarii si informatiile corecte referitoare la taxe.







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.