Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Sempati Hotel a fost deschis in anul 1998 si a fost renovat in anul 2008.

Localizare: hotelul este situat in zona Kyrenia, orasul turistic Lapta, la 90 km de aeroportul Larnaca, 75 km de orasul Famagusta si 35 km de orasul Nicosia.

Dotari generale:
Hotelul Sempati ofera oaspetilor sai multiple facilitati precum: restaurant principal tip buffet cu meniu international, cafe bar, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, terasa, gradina.
Turistii hotelului Sempati mai pot beneficia de urmatoarele facilitati: internet WIFI in spatii publice, tenis de masa, mini market, muzica live (2 zile pe saptamana), parcare.
Hotelul Sempati ofera contra cost: room service, servicii de spalatorie, billiard,babysitter, rent a car.

Plaja: plaja publica cu nisip la 100 m distanta de hotel.

Dotari camere:
Hotelul dispune de un numar de 64 de camere.
Camere standard ofera vedere la piscina si gradina, au suprafata de 18 mp si dispun de 1 pat dublu sau 2 paturi single si sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie, TV prin satelit, mini bar, telefon, seif uscator de par, podea din marura sau parchet.

Tip de masa: Bed & Breakfast / Half Board
Hotelul poate modifica conceptul de Bed & Breakfast / Half Board fara a informa, in prealabil, acest lucru. De asemenea, se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite facilitati si servicii. Recomandam turistilor sa solicite, la preluarea camerei, conceptul valabil la momentul cazarii si informatiile corecte referitoare la taxe.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.