Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Riverside Garden Resort 4*


Descriere

Descriere: Riverside Garden Resort (numit si Riverside Holiday Village) este un hotel de 4 stele dinCiprul de Nord; ideal pentru cupluri, familii sau pentru cei care calatoresc singuri; la 15 minute de mers cu masina de orasul Kyrenia.

Localizare: Hotelul Riverside Garden este localizat la aproximativ 90 km de aeroportul International din Larnaca.

Dotari camere: Hotelul dispune de mai multe tipuri de unitati de cazare, cum ar fi: camere premium de 5* (camere luxoase cu balcon cu vedere la piscina & gradina dotate cu aer coniditionat, televizor, telefon, baie, uscator de par; capacitatea maxima de cazare fiind 2 adulti cu 1 copil si 1 infant), vile cu 1, 2 sau 3 camere (toate camerele sunt dotate cu baie, aer conditionat, uscator de par- cu depozit, de la receptie, mini frigider, televizor, telefon, balcon, fara acces la internet) sau bungalouri de 1 sau 2 camere (sunt situate langa piscina, la parter, cu 1 sau 2 dormitoare, aer conditionat, telefon, televizor, uscator de par- cu depozite la receptie, terasa, fara acces la internet).

Facilitati hotel: Resortul dispune de 1 restaurant premium, 1 restaurant a la carte, ranch bar, 1 piscina semi olimpica, aqua aprk, piscina exclusiv pt adulti, shuttle la plaja (de 4 ori pe ziin perioada 01.04.2022- 31.10.2022), sauna, servicii de masaj, teren de tenis, mini market, receptie 24 de ore, teren de volei, teren de baschet, serviciu de rent a car, loc de joaca pt copii, camera de joaca, seif (contra cost), serviciu de baby sitting, schimb valutar cat si muzica live.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie