Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: hotelul este situat pe malul marii langa portul istoric din orasul Kyrenia, la 90 km de aeroportul Larnaca, 75 km de orasul Famagusta si 35 km de orasul Nicosia.

Dotari generale:
Hotelul Pia Bella ofera oaspetilor sai multiple facilitati precum: restaurant principal, restaurant A la Carte cu specific traditional cipriot, pool bar, snack bar, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, terasa si gradina, parcare.
Turistii hotelului Pia Bella mai pot beneficia de urmatoarele facilitati: internet WIFI in spatii publice, muzica live.
Hotelul Pia Bella ofera contra cost: room service, servicii de spalatorie, babysitter, rent a car.

Plaja: plaja publica cu nisip la 150 m distanta de hotel.

Dotari camere:
Hotelul dispune de un numar de 144 de camere.
Camere standard ofera vedere la piscina si gradina si dispun de 1 pat dublu sau 2 paturi single si sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie, TV prin satelit, mini bar, telefon, seif, uscator de par.

Tip de masa: Bed & Breakfast / Half Board

Hotelul poate modifica conceptul de Bed & Breakfast / Half Board fara a informa, in prealabil, acest lucru. De asemenea, se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite facilitati si servicii. Recomandam turistilor sa solicite, la preluarea camerei, conceptul valabil la momentul cazarii si informatiile corecte referitoare la taxe.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.